Life

Cristina Ich, mândră de realizările sale. Maratonul Portrait of a Woman a ajuns la a patra ediție: „Este un proiect de suflet”

Portrait of A Woman, proiectul de dezvoltare personală dedicat femeilor al Cristinei Ich, a ajuns la ediția a patra. Ce nume sonore vor fi invitate.
16.11.2022 | 14:03
Cristina Ich mandra de realizarile sale Maratonul Portrait of a Woman a ajuns la a patra editie Este un proiect de suflet
Portrait of a Woman, maratonul Cristinei Ich, a ajuns la ediția a IV-a. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Portrait of a Woman este un proiect de dezvoltare personală dedicat femeilor, pus pe picioare de Cristina Ich, fosta iubită a lui Alex Pițurcă. Ajuns deja la ediția a patra, POAW va avea, așa cum frumoasa șatenă și-a obișnuit publicul, numai invitați de seamă, printre care Anastasia Soare și profesorul Dumitru Constantin Dulcan.

Portrait of a Woman, proiectul de dezvoltare personală dedicat femeilor demarat de Cristina Ich a ajuns la ediția a IV-a. Ce nume celebre se numără printre invitați

Portrait of a Woman este un proiect de dezvoltare personală dedicat exclusiv femeilor. Cea care a pus bazele acestei inițiative este Cristina Ich, care de-a lungul activității sale în online a împărtășit cu urmăritoarele sale experiențe importante de viață.

ADVERTISEMENT

Pentru a duce acest lucru la alt nivel, a demarat un proiect de mare amploare din care până acum au făcut parte nume sonore precum: Paul Olteanu, Mircea Cărtărescu, Alexandra Nechita, Denisa Tănase și Maurice Munteanu.

Acum, proiectul a ajuns la ediția a patra, iar fosta iubită a lui Alexandru Pițurcă a adunat, din nou, cei mai de seamă oameni de la care femeile au ce învăța.

ADVERTISEMENT

Pe lista de invitați se numără Anastasia Soare, femeie de afaceri originară din România cu o carieră extraordinară în Statele Unite ale Americii, supranumită ”regina sprâncenelor”, profesorul Dumitru Constantin Dulcan, medic neurolog și psihiatru, autor de literatură filozofică și metafizică, Cristian Andrei, doctor, psihoterapeut și trainer, dar și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Lor li se alătură Tukaram Paul Avram, poet al iubirii, ce are o experiență de aproape 30 de ani în tot ceea ce ține de dezvoltarea personală și transformarea ființei umane și Cristian Stan, creator de conținut de dezvoltare personală.

ADVERTISEMENT

Portrait of a Woman, proiectul de suflet al Cristinei Ich: „Cea mai mare realizare a mea în online”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Ich (@christina_ich)

Chiar dacă activează de ani buni în sfera online-ului, având la activ sketch-uri cu BRomania, ecxperiența de jurat la Bravo, ai stil! și este câștigătoarea E! People’s Choice Awards – Romanian Social Media Star 2020, Cristina Ich consideră POAW cel mai de succes proiect al său.

”Portrait of A Woman este un proiect de suflet și cu siguranță, cea mai mare realizare a mea în online. Am creat acest proiect alături de Sanda Mira, un profesionist care a dat contur acestui proiect și în care am încredere, iar totul a pornit din dorința comună de a motiva și a inspira femeile spre a-și descoperi feminitatea și a se iubi mai mult.

ADVERTISEMENT

Mi-am dorit să creez o platformă unică, unde femeile să aibă parte de o experiență completă și cred că am reușit. Suntem deja la a IV-a ediție, iar reacțiile participantelor în maraton nu încetează să ne bucure. Ne asigurăm că evoluăm cu fiecare ediție, aducem cei mai buni invitați, oferim premii superbe și alegem cele mai fabuloase destinații pentru călătoria din fiecare ediție.

Consider că femeile sunt demne de tot răsfățul și de toată iubirea din lume, iar POAW este mediul potrivit care să le ofere toate acestea”, a spus Cristina Ich, creatoarea POAW.

Ce beneficii au participantele la Potrait of a Woman și cum se pot înscrie la maraton

Cele interesante să se scrie la maratonul de dezvoltare al Cristinei Ich o pot face în perioada 14 noimebrie- 14 decembrie 2022, pe site-ul https://portraitofawoman.ro.

După aceea, zilnic vor fi încărcate materiale cu invitații mai sus menționați, iar participantele le pot accesa oricând timp de 100 de zile.

În plus, participantele POAW vor face parte dintr-o comunitate care împărtășește valori similare, au ocazia să devină prietene și chiar să dezvolte afaceri împreună.

Totodată, ele vor primi peste 100 de cadouri, beauty box-uri și device-uri, vouchere de cumpărături, bijuterii și accesorii de lux, dar au șansa și să câștige marele premiu, o vacanță de 5 stele petrecută în Capri alături de Cristina Ich.

ADVERTISEMENT
Tags: