News

Cristina Ich, prima reacție după ce s-a spus că e însărcinată! ”E prea devreme să anunț asta!”

05.04.2019 | 12:44
Cristina Ich prima reactie dupa ce sa spus ca e insarcinata E prea devreme sa anunt asta

Este sau nu Cristina ICH însărcinată? Frumoasa brunetă a oferit prima reacție în legătură cu zvonurile potrivit cărora, după împăcarea cu Alex Pițurcă, cei doi ar urma să devină părinți. Chestionată pe marginea acestui subiect în cadrul unei emisiuni televizate, vedeta a lămurit lucrurile.

Ce spune Cristina ICH după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată

Cristina ICH le răspunde celor care susțineau că este însărcinată, la scurt timp după împăcarea cu Alex Pițurcă. Frumoasa vedetă a evitat să ofere un răspuns concret pe această temă, însă a precizat că ar fi prea devreme să facă un asemenea anunț, pentru a nu alimenta alte speculații.

Îți dai seama, toată lumea vorbește despre asta. Acum, la câteva luni, îți dai seama că toată lumea spune orice, mă văd acum însărcinată. Dacă aș face acum anunțul ăsta, toți ar spune că uite îi face un copil ca să îl țină lângă ea. Ar fi prea devreme să anunț asta!” , a declarat Cristina ICH, în direct la Antena Stars.

Alex Pițurcă și Cristina ICH formează din nou un cuplu
Alex Pițurcă și Cristina ICH formează din nou un cuplu

Cristina ICH nu vrea să audă de căsătorie

Cristina ICH și Alex Pițurcă s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată. Cu toate acestea, frumoasa brunetă le-a închis gurile celor care o și vedeau condusă la altar de fiul fostului selecționer al naționalei României.

Într-un interviu acordat recent, vedeta a mărturisit că nu are de gând să se mărite prea curând. Se simte deja foarte fericită lângă omul pe care îl iubește, iar acest lucru îi este suficient, nu are nevoie de căsătorie, cel puțin nu pentru moment.

Sunt moldoveancă și știu ce trebuie să fac! Cum ar fi: să mă mărit!  Mă bucur să vă văd cu relațiile voastre perfecte. Și eu am o relație absolut perfectă. Îi vine să mă arunce de trei ori de la balcon, dar este relația perfectă, să știți. Nu sunt deloc isterică, nu. Urlu de vreo șapte ori pe zi, dar nu sunt deloc isterică, sunt foarte calmă. Am relația perfectă!” , a dezvăluit Cristina ICH.