Life

Cristina Ich s-a despărțit de băiatul lui Victor Pițurcă: „În sfârșit, sunt fericită!”

Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă. Vedeta a postat pe contul său de Instagram că e în sfârșit singură și fericită.
01.10.2022 | 18:28
Cristina Ich sa despartit de baiatul lui Victor Piturca In sfarsit sunt fericita
Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă. Foto: digisport.ro/ Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ich a pus capăt relației cu Alexandru, fiul lui Victor Pițurcă. Anunțul a fost făcut chiar de ea, asigurându-se că presa nu va afla din altă parte.

Cristina Ich s-a despărțit de Alex Pițurcă. Cei doi au împreună un fiu pe nume Noah

Influencerița a postat un mesaj scurt și cuprinzător pe contul ei de Instagram. La story, frumoasa basarabeancă a ținut să le spună urmăritorilor că de acum este o femeie liberă și fericită, semn că în povestea de iubire pe care a trăit-o cu băiatul lui Pițurcă fericirea… a cam lipsit!

ADVERTISEMENT

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a scris Cristina pe Instastory.

Mesajul ei a luat cu siguranță prin surprindere comunitatea de peste 800.000 de persoane care e cu ochii pe ea pe Instagram. Problemele din relația cu Alex nu au fost tocmai un secret, cu toate că vedeta nu a vorbit deschis mereu despre intimitățile sale.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, Cristina a dat câte ceva din casă și a spus că dacă nu era fiul lor la mijloc, Noah, ar fi plecat de mult de lângă Alexandru.

Bruneta a lăsat să se înțeleagă că nu i-a fost tocmai ușor alături de Alex, relația fiind una destul de zbuciumată.

ADVERTISEMENT

Ce spunea acum câteva luni: „Nu te gândi că e vreun potolit, vreo ușă de biserică”

Potrivit româniatv.net, Cristina spusese că au fost momente de-a lungul relației când a vrut să plece în munți, să nu mai știe nimic despre nimeni.

„Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!

ADVERTISEMENT

Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!”, povestea cu sinceritate acum câteva luni influencerița.

ADVERTISEMENT