Life

Cristina Ich se bate cu Emil Rengle și Andra Gogan pentru un premiu important

19.10.2020 | 13:35
Cristina Ich se bate cu Emil Rengle si Andra Gogan pentru un premiu important
ADVERTISEMENT

Cristina Ich, cunoscută sub pseudonimul Angelina Jolie de Moldova, a făcut un anunț important pentru fanii ei, cărora le cere ajutorul în această perioadă.

Cristina Ich, pe lista nominalizărilor la categoria „Romanian Social Media Star”

Influencerița a fost nominalizată la Premiile E!Entertainment, cele care au făcut-o celebră și pe Adelina Pestrițu peste hotare, la categoria „Romanian Social Media Star of 2020”.

ADVERTISEMENT

Căci da, Cristina este un adevărat star în mediul online, acolo unde e urmărită de nu mai puțin de 776.000 de oameni.

„Este ultima săptămână până pe 23 octombrie când se mai poate vota, iar pe 15 noiembrie aflăm câștigătorul/ câștigătoarea”, le-a spus fanilor pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Cristina are nevoie de voturile românilor pentru a fi desemnată starul anului în mediul online și nu îi va fi ușor căci nu este singura nominalizată la această categorie.

Vedeta se duelează cu dansatorul Emil Rengle și alți vloggeri celebri. Pe lista nominalizaților se mai află și Mimi, Andra Gogan, Alina Ceușan, Cristi și Vlad Munteanu și Bianca Adam alias Tequila.

ADVERTISEMENT

Scandalul finanțării Institutului Cantacuzino: „N-am luat niciun ban”

În luna aprilie a acestui an, numele Cristinei a fost implicat într-un scandal legat de finanțarea Institutului Cantacuzino, prin platforma chiareu.ro. Potrivit dezvăluirilor făcute de bloggerul Zoso, doar o parte din sumele strânse ar fi ajuns la respectivul institut, mulți dintre bani fiind virați în buzunarele influencerilor.

Cristina a declarat atunci pentru paginademedia.ro că este străină de această situație și că nu a făcut altceva decât să militeze pentru o cauză în care credea: „Nu-mi pare rău că am intrat în campanie, imi pare rău că n-am știut să mă informez despre ce e vorba. Eu făceam pe Instagram un scandal mahalagistic, desprins din Caragiale, dar eu nu știam de ce mă acuză oamenii aceia”.

ADVERTISEMENT

„N-am luat niciun ban. Eu am văzut textul de pe site-ul lor, că influencerii își iau banii din donații, după ce el a fost postat pe Facebook. I-am sunat imediat să-i întreb ce e cu acea aberație”, a completat Cristina Ich.

 

ADVERTISEMENT
Tags: