Life

Cristina Ich se confruntă cu probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu partenera lui Alex Pițurcă

12.08.2020 | 18:56
Cristina Ich se confrunta cu probleme de sanatate Ce se intampla cu partenera lui Alex Piturca
ADVERTISEMENT

Cristina Ich și-a îngrijorat fanii, după ce a postat o fotografie și un mesaj pe Instagram prin care anunța că se confruntă cu ceva probleme de sănătate. Foarte activă pe rețelele de socializare, iubita lui Alex Pițurcă își ține admiratorii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Tot pe rețele de socializare, Cristina a recunoscut că, în trecut, a fost înșelată de Alex Pițurcă, dar l-a iertat. În semn de recunosștință și iubire, fiul fostului selecționer i-a făcut cadou un ceas în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Totodată, celebra bloggeriță și-a mărturisit dragostea față de cei doi bărbați din viața ei: Alex, partenerul ei, și Noah, rodul iubirii lor.

Probleme de sănătate pentru Cristina Ich

Celebra bloggeriță și-a pus admiratorii pe jar. „Alergie”, a scris Cristina Ich la InstaStory, în dreptul unei fotografii. Fanii, speriați, au început să-i pună întrebări, pentru a se asigura că nu este nimic grav.

ADVERTISEMENT

În fotografie se văd picioarele Cristinei acoperite de mai multe bubițe. Pentru a elimina orice neclaritate, și a-i scuti pe fani de alte întreabări sau idei, aceasta le-a mărturisit că este vorba doar despre o alergie.

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase vedete din România și se bucură din plin de admirația și aprecierea fanilor care o urmăresc atât pe rețelele de socializare, cât și pe blogul personal.

ADVERTISEMENT

Își asumă fiecare lucru pe care îl face și este transparentă cu urmăritorii ei în ceea e privește viața personală. Pe de altă parte, obișnuiește să spună lucrurilor pe nume fără menajamente, fapt ce i-a adus mici critici.

„Nu, nu sunt o doamnă. Doamnă te naști, am spus-o de foarte multe ori. Și eu mai am foarte multe de învățat până să ajung acolo. Eu când mă enervez, spun verde-n față. Trebuie să învăț să fiu diplomată”, a mărturisit vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: