Life

Cristina Ich și Alex Pițurcă, din nou împreună. S-au sărutat cu patos în văzul lumii

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat după ce s-au despărțit anul trecut. Cum au apărut în fața tuturor. S-au sărutat cu patos.
22.05.2023 | 14:11
Cristina Ich si Alex Piturca din nou impreuna Sau sarutat cu patos in vazul lumii
Cristina Ich si Alex Piturca au împreună un copil. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Ich și Alex Pițurcă sunt din nou împreună. După ce anul trecut, în toamnă, au luat-o pe căi separate și păreau deciși că fac acest pas pentru totdeauna, ei au fost surprinși, de curând, în timp ce s-au sărutat cu patos, în văzul lumii, semn că s-au împăcat.

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat. Sărut cu patos între cei doi, într-un club

”Noul meu status: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit sunt fericită”, erau spusele Cristinei Ich, la finalul lui septembrie 2022, într-o postare pe rețelele de socializare. Însă, iată că la nici un an de atunci, faimoasa creatoare de conținut s-a răzgândit.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich și fiul lui Victor Pițurcă au avut parte de un weekend în care și-au împărtășit din nou sentimentele. Nu oricum, ci în văzul lumii. Cuplul a fost surprins, duminică, într-un club, în ipostaze foarte tandre. Au dansat, și-au zâmbit toată noaptea, iar la un moment dat s-au sărutat.

Cristina Ich si Alex Piturca-
Cristina Ich si Alex Piturca, sărut pasional la o petrecere, într-un club. Sursa foto: Instastory Cristina Ich

 

Cristina Ich și Alex Pițurcă au participat la ziua unei prietene comune, iar acolo au arătat tuturor că s-au împăcat. Ulterior, influencerița a venit cu o explicație scurtă pe Instagram, în care a precizat că: ”A fost ceva spontan! Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni. Nici măcar tu nu te poți împotrivi”.

ADVERTISEMENT

Ce spunea anul trecut Cristina Ich despre Alex Pițurcă, în urma despărțirii

Episodul are loc după ce Cristina părea foarte determinată să nu-l mai accepte în viața ei pe fiul lui Victor Pițurcă,  conform declarațiilor sale dintr-un podcast. Tot în acesta, ea dădea de înțeles că i-a iertat multe greșeli bărbatului, dar a trecut peste ele datorită copilului lor, Noah.

”Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

ADVERTISEMENT

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah.

Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, a mărturisit Cristina Ich în podcastul ”Vin de-o poveste”, în octombrie anul trecut, la scurt timp de separarea de Alex Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Pentru aceeași sursă, influencerița spunea că Alex Pițurcă a obișnuit să o înșele de mai multe ori și că a primit dovezi în acest sens. Însă, nu le-a luat în considerare și a încercat să-l schimbe. Nu este pentru prima oară când cei doi se împacă după o despărțire, remarcându-se în showbiz prin povestea lor de dragoste tumultoasă.

ADVERTISEMENT