Life

Cristina Ich și Alex Pițurcă, din nou împreună. S-au sărutat cu patos în văzul lumii

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat după ce s-au despărțit anul trecut. Cum au apărut în fața tuturor. S-au sărutat cu patos.
22.05.2023 | 14:11
Cristina Ich si Alex Piturca din nou impreuna Sau sarutat cu patos in vazul lumii
Cristina Ich si Alex Piturca au împreună un copil. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Ich și Alex Pițurcă sunt din nou împreună. După ce anul trecut, în toamnă, au luat-o pe căi separate și păreau deciși că fac acest pas pentru totdeauna, ei au fost surprinși, de curând, în timp ce s-au sărutat cu patos, în văzul lumii, semn că s-au împăcat.

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat. Sărut cu patos între cei doi, într-un club

”Noul meu status: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit sunt fericită”, erau spusele Cristinei Ich, la finalul lui septembrie 2022, într-o postare pe rețelele de socializare. Însă, iată că la nici un an de atunci, faimoasa creatoare de conținut s-a răzgândit.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich și fiul lui Victor Pițurcă au avut parte de un weekend în care și-au împărtășit din nou sentimentele. Nu oricum, ci în văzul lumii. Cuplul a fost surprins, duminică, într-un club, în ipostaze foarte tandre. Au dansat, și-au zâmbit toată noaptea, iar la un moment dat s-au sărutat.

Cristina Ich si Alex Piturca-
Cristina Ich si Alex Piturca, sărut pasional la o petrecere, într-un club. Sursa foto: Instastory Cristina Ich

 

Cristina Ich și Alex Pițurcă au participat la ziua unei prietene comune, iar acolo au arătat tuturor că s-au împăcat. Ulterior, influencerița a venit cu o explicație scurtă pe Instagram, în care a precizat că: ”A fost ceva spontan! Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni. Nici măcar tu nu te poți împotrivi”.

ADVERTISEMENT

Ce spunea anul trecut Cristina Ich despre Alex Pițurcă, în urma despărțirii

Episodul are loc după ce Cristina părea foarte determinată să nu-l mai accepte în viața ei pe fiul lui Victor Pițurcă,  conform declarațiilor sale dintr-un podcast. Tot în acesta, ea dădea de înțeles că i-a iertat multe greșeli bărbatului, dar a trecut peste ele datorită copilului lor, Noah.

”Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

ADVERTISEMENT

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah.

Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, a mărturisit Cristina Ich în podcastul ”Vin de-o poveste”, în octombrie anul trecut, la scurt timp de separarea de Alex Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Pentru aceeași sursă, influencerița spunea că Alex Pițurcă a obișnuit să o înșele de mai multe ori și că a primit dovezi în acest sens. Însă, nu le-a luat în considerare și a încercat să-l schimbe. Nu este pentru prima oară când cei doi se împacă după o despărțire, remarcându-se în showbiz prin povestea lor de dragoste tumultoasă.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi