Life

Cristina Joia, lovită cu pumnul în ficat. Designerul de la Visuri la cheie a povestit totul

12.12.2020 | 17:34
Cristina Joia lovita cu pumnul in ficat Designerul de la Visuri la cheie a povestit totul
ADVERTISEMENT

Cristina Joia, designerul din emisiunea „Visuri la cheie” a povestit recent că a fost lovită cu pumnul în ficat pe casa scării, după ce a intervenit într-un scandal dintre doi vecini. Vedeta Pro TV a povestit totul într-un show, la scurt timp după ce a fost desfigurată de o femeie într-un magazin. 

În urmă cu mai bine de o lună designerul ajungea de urgență la spital cu fractură nazală după ce i-a atras atenția unei șoferițe pentru parcare neregulamentară, mărturisind că acesta nu este primul incident neplăcut prin care a trecut în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta avea să povestească în emisiunea „Vorbește lumea” că în urmă cu ani buni și-a luat un pumn direct în ficat, lovitura lăsând-o fără aer. La momentul respectiv Cristina Joia intervenise într-un scandal conjugal, o femeie fiind maltrată de soț.

Cristina Joia, incident violent și în urmă cu câțiva ani. Prin ce a trecut

„Mi-am luat un pumn în ficat, când m-am băgat la un vecin care-și bătea soția în bloc. S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, stăteam în altă parte atunci”, a mărturisit Cristina Joia în show-ul moderat de Gabriel Coveșanu și Adela Popescu, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

În momentul de față frumoasa șatenă se recuperează după fractura piramidală suferită în urma unui incident violent început în parcare și terminat urât într-un supermarket. Cristina Joia a mărturisit că nu simte ură pentru agresoarea sa, dar cu toate acestea nu va retrage plângerea penală deschisă pe numele acesteia.

Din păcate, pandemia de coronavirus îngreunează lucrurile în instanță, vedeta spunând acest lucru cu părere de rău prin prisma faptului că agresoarea sa urmează să fie eliberată din arestul la domiciliu, existând șansa să scape nevinovată din cauza situației actuale.

ADVERTISEMENT

Instanțele de judecată se axează pe cazurile grave, urgente, cele similare cu al său fiind lăsate pe ultimele locuri. Cu toate acestea designerul de la „Visuri la cheie” de la Pro TV are în continuare încredere în oameni, privind viața cu bune și cu rele.

Cristina Joia, mărturie despre operație de la nas: ”Am fire”

„Doctorii au fost extraordinari. M-au operat la 11 noaptea, ieșiseră din tură, dar nu a contat. Nu cred că m-au cunoscut, nu cred că știau că sunt de la Visuri la cheie. Eram doar un om normal. Mi-au operat partea de fractură.

ADVERTISEMENT

Carnea era tăiată de la lovitură. Am fire, se resorb peste câteva luni. Am avut fractură de piramidă nazală. Apoi, va trebui să fac ceva cu cicatricea. Eu încă mai cred în oameni. Viața e și cu bine, și cu rău. Nu-mi retrag plângerea, dar nu simt ură”, a spus Cristina Joia despre intervenția suferită la nas.

ADVERTISEMENT
Tags: