Life

Cristina Joia și-a dat masca jos, în direct: “Au fost două operații grele”. Așa arată după cumplitul atac din supermarket

16.02.2021 | 18:26
Cristina Joia sia dat masca jos in direct Au fost doua operatii grele Asa arata dupa cumplitul atac din supermarket
Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la Cheie”: „Am fost la restaurant și mi-a fost rușine să-mi dau jos masca!”
ADVERTISEMENT

Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la Cheie”, care a fost agresată de o necunoscută într-un supermarket, la sfârșitul anului trecut, și-a dat masca jos, pentru prima dată, în direct „La Măruță”. Bruneta a acceptat invitația colegului său de televiziune și s-a arătat pentru prima dată așa cum rămas după cumplitul atac.

Cristina Joia: „Au fost două operații grele, cu recuperare lungă, purtat de mască, frig, dureri!”

Cristina Joia, Visuri la cheie
Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la Cheie”: „Am fost la restaurant și mi-a fost rușine să-mi dau jos masca!”

Bruneta i-a povestit moderatorului emisiunii „La Măruță” prin câte situații grele a trecut, de la teama de a-și arăta față, până la tratamente și operații traumatizante și dureri atroce.

ADVERTISEMENT

„Îmi amintesc că am mers la un moment dat la restaurant și mi-a fost teamă și rușine să-mi dau masca jos. Erau oameni care mâncau acolo și m-am gândit că nu ar fi comod pentru ei să mă vadă așa!”, i-a povestit Cristina Joia, marți,lui Cătălin Măruță.

„Este prima dată când oamenii mă văd așa. Este un sentiment greu de descris, dar este un lucru pe care trebuie să mi-l asum și să ajung să-l consider ca făcând parte din viața mea.”, a mai povestit designerul.

ADVERTISEMENT

Cristina Joia în proces cu femeia care a agresat-o într-un supermarket în noiembrie 2020

Ieri ( N.R. 15 februarie) a avut loc prima înfățișare în procesul pe care vedeta Pro TV i l-a atentat femeii care a agresat-o în noiembrie 2020. Este pentru prima dată când cele două au stat față în față, pentru un timp foarte scurt, pentru că avocatul apărării a cerut amânare.

„Este un drum foarte lung, trebuie să mă înmarmez cu răbdare, dar este important să merg până la capăt. Da, este o situație care presupune un consum imens de timp și energie, însă din povestea asta oamenii trebuie să înțeleagă că nu trebuie să abandonezi. Acesta trebuie să fie mesajul, tocmai pentru ca pe viitor să nu mai existe și alte victime, în situații similare!”, a mai explicat Joia.

ADVERTISEMENT

Într-o seară de noiembrie 2020, în timp ce era la cumpărături, Cristina Joia i-a reproșat unei femei că a parcat neregulamentar. Într-un exces de furie, aceasta din urmă a agresat-o pe vedeta Pro TV. În urma atacului, Cristina a fost diagnosticată cu piramidă nazală fracturată și a trecut, deja, prin două intervenții chirurgicale

„Mi-am mai revenit din șoc, aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Cum se va vindeca această rană… rămâne de văzut după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros. Deocamdată nu m-am gândit ce o să fac cu filmările care sunt în plină desfășurare. Aștept să văd care sunt recomandările medicilor, intenționez să o iau pas cu pas. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva”, declara Cristina Joia după prima operație, citată de Libertatea.ro.

ADVERTISEMENT