ADVERTISEMENT
Sport

Cristina Laslo, interviu înainte de derby-ul Ligii Naționale cu CSM București: “Dacă batem, mergem spre titlu!”. Exclusiv

Autor: Marian Popovici | 13.05.2021 | 09:10
Cristina Laslo, interviu înainte de derby-ul Ligii Naționale cu CSM București:
Cristina Laslo, interviu înainte de derby-ul Ligii Naționale cu CSM București: "Dacă batem, mergem spre titlu!". Exclusiv

Cristina Laslo este una dintre jucătoarele de bază ale echipei Minaur Baia Mare. După weekendul cu Final Four, care a fost un carusel emoţional pentru formaţia maramureşeană, Laslo a prefaţat derby-ul Ligii Naţionale de joi, împotriva lui CSM Bucureşti. 

ADVERTISEMENT

Minaur Baia Mare a încheiat pe locul trei în European League. Gazda din Final Four a pierdut în semifinale cu Nantes, 34-36, însă a reuşit să obţină bronzul în faţa lui Ikast Herning, pe care a învins-o cu 33-31. Un mix de bucurie şi dezamăgire, Minaur ratând o şansă importantă să câştige trofeul.

Cristina Laslo, interviu înainte de derby-ul Ligii Naționale cu CSM București!

Cristina Laslo a vorbit pentru FANATIK la finalul turneului Final Four spunând că are un gust dulce-amar după câștigarea bronzului, în condițiile în care obiectivul lui Minaur a fost câștigarea trofeului.

Coordonatorul de joc al lui Minaur a prefațat și meciul cu CSM București, care se va desfășura joi, de la 18:30, în turneul organizat la Râmnicu Vâlcea și pe care îl consideră decisiv pentru titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

“Am un gust dulce-amar ca să zic aşa. Îmi doream foarte mult să câştigăm trofeul”

Cu ce ai rămas după weekendul din Final Four?

– Un pic de gust amar. Un gust dulce-amar ca să zic aşa. Îmi doream foarte mult să câştigăm trofeul. Acum, îmi doresc să terminăm campionatul într-o formă bună şi cu multe puncte pentru a rămâne cel puţin pe locul 2. Încă suntem în obiectiv, ne îndreptăm spre finalul anului şi sper să rămânem sănătoase şi să încheiem cu zâmbetul pe buze şi o mare petrecere înainte de vacanţă.

Cum ai trăit cele două meciuri? A fost mai bună Ikast decât Nantes, chiar dacă aţi pierdut cu franţuzoaicele?

– Sunt foarte diferite echipele. Ikast a fost mai puternică fizic. Se ştie că echipele scandinave sunt mai bine pregătite fizic, contraatac, forţă multă în apărare. A fost un meci foarte dur, cu mult contact. Este greu să compar Ikast cu Nantes, mai ales din două ţări diferite, stiluri diferite. Nu văd una să fie neapărat mai bună ca celalaltă, depinde în Final Four de ziua pe care o prinzi şi începutul de meci contează foarte mult că apoi este greu să recuperezi golurile.

ADVERTISEMENT

“Dacă batem, mergem spre titlu, chiar dacă o să mai stăm şi la mâna rezultatelor”

Ce a fost diferit în meciul cu Ikast decât împotriva lui Nantes? 

– Ne-am dorit mult victoria cu Ikast. A fost o altă şansă, o altă zi, dar foarte puţin timp de pregătire şi ne-am axat mai mult pe jocul nostru decât al adversarului. Am vrut să ieşim cu capul sus din competiţie şi asta a fost.

Urmează meciul cu CSM Bucureşti. Sunteţi principala urmăritoare. Ai încredere că Minaur poate face surpriza anul acesta?

ADVERTISEMENT

– Joi este ultima zi în care putem să vedem dacă ne batem pentru titlu sau nu. Este ultima şansă. Dacă batem, mergem spre titlu, chiar dacă o să mai stăm şi la mâna rezultatelor. În acest moment pot să spun că avem şanse matematice, noi ne vom lupta pentru ele cu toate forţele noastre.

  • 25 de ani are Cristina Laslo
  • 2 este locul ocupat de Minaur Baia Mare în Liga Națională
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT