Sport

Cristina Laslo, reacție pentru Fanatik după meciul pierdut cu Nantes: “Nu poți să ai pretenții când iei 36 de goluri!”. Exclusiv

08.05.2021 | 18:00
Cristina Laslo reactie pentru Fanatik dupa meciul pierdut cu Nantes Nu poti sa ai pretentii cand iei 36 de goluri Exclusiv
Cristina Laslo, reacție pentru Fanatik după meciul pierdut cu Nantes: "Nu poți să ai pretenții când iei 36 de goluri!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Minaur Baia Mare a pierdut calificarea în finala din Final Four în EHF European League după ce a pierdut cu 34-36 meciul împotriva lui Nantes. Echipa lui Costică Buceschi a făcut un meci modest și s-a înclinat în fața adversarei din Franța, care a profitat din plin de apărarea modestă a româncelor.

Cristina Laslo, reacție pentru Fanatik după meciul pierdut cu Nantes:

Cristina Laslo a vorbit pentru FANATIK la finalul meciului remarcând faptul că echipa din Baia Mare a făcut un meci foarte modest atât pe apărare, cât și pe atac:

ADVERTISEMENT

“Este păcat că am pierdut meciul, ar fi fost foarte important pentru noi să mergem în finală. Dar, ca să fiu sincer, este greu să ai pretenții când iei peste 30 de goluri. Noi am luat 36 de goluri. Din păcate, apărarea nu a funcționat.

Bine, nici atacul nu a mers așa cum ne-am dorit, dar asta este. Rămâne să luptăm pentru locul trei în competiție, altceva nu avem de făcut. Ne-a fost greu fără jucătoarea noastră din inter dreapta (n.r. Jelena Lavko), dar nu putem da vina nici pe asta.

ADVERTISEMENT

Am făcut un meci slab astăzi, din păcate. Este foarte greu când iei 36 de goluri pe teren propriu. Am făcut foarte multe greșeli. Sperăm să mai reparăm din ele mâine”, a spus Laslo pentru FANATIK.

Minaur joacă doar pentru locul 3! Adversara, învingătoarea dintre Siofok și Ikast

Minaur Baia Mare va juca duminică, de la ora 15:30 împotriva învinsei din semifinala Ikast – Siofok. Echipa lui Costică Buceschi visa la trofeu, mai ales că este gazda turneului Final Four, însă în cel mai bun caz va termina pe locul 3.

ADVERTISEMENT

Jelena Lavko s-a accidentat în meciul cu Gloria Bistrița de la mijlocul săptămânii. Deși Minaur a anunțat printr-un comunicat oficial că sezonul a fost încheiat pentru sportivă, Lavko a fost forțată să intre.

Lavko, sezon terminat! A fost cărată pe brațe în afara arenei de colege

S-a accidentat după 20 de minute și a fost cărată pe brațe de colege. Cel mai probabil, interul stânga din Serbia nu va mai putea evolua până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Pe plan intern, Minaur Baia Mare este principala urmăritoare a celor de la CSM București. Minaur este la 6 lungimi distanță de lider, însă are un meci mai puțin disputat.

 

ADVERTISEMENT