Life

Cristina Mihaela de la Puterea Dragostei și-a făcut bagajele. După 1 an și jumătate se întoarce în România

Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei abia așteaptă să ajungă acasă. Cristina Mihaela este plecată de mai bine de un an în Turcia, acolo unde se filmează cunoscuta emisiune.
26.01.2022 | 23:11
Cristina Mihaela de la Puterea Dragostei sia facut bagajele Dupa 1 an si jumatate se intoarce in Romania
Cristina Mihaela de la Puterea Dragostei se întoarce în România. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a stat departe de România aproape 1 an și jumătate.

Vedeta și-a anunțat fanii că este extrem de emoționată. În scurt timp va veni acasă.

S-a apucat deja să-și facă bagajele și a dezvăluit că a avut și ajutoare.

Cristina Mihaela de la Puterea Dragostei și-a făcut bagajele. După 1 an și jumătate se întoarce în România

Cristina Mihaela este pregătită să se întoarcă în România. Aceasta a postat un mesaj și le-a dezvăluit fanilor că s-a apucat deja să-și facă bagajele. Părinții vedetei au mers și ei la Istanbul pentru a-i da o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost sinceră și a recunoscut că după mai bine de un an a strâns o mulțime de lucruri pe care vrea să le aducă în acasă.

“De aproximativ două ore mă chinui să îmi fac curaj să îmi strâng bagajele. Ce bagaje? Bagajele pentru Româniaaa!!  Da! Mă mut înapoi în țară, am zis să fac mare anunț așa obosită, mă rog, am avut o zi destul grea și mai urmează câteva la fel de grele, iar după toată această nebunie în sfârșit mă voi relaxa.”, a spus Cristina Mihaela pe contul de socializare.

ADVERTISEMENT

A muncit extrem de mult, iar acum își dorește să se odihnească, așa că a plănuit să plece într-o vacanță pentru a-și încărca bateriile.

“Merg câteva zile în vacanță după un an și ceva de muncit aproape zilnic, dar nu mă plâng pentru ca a fost frumos, a fost o experiență minunată.

ADVERTISEMENT

Prietenii și apropiații mei știu că nu a fost deloc ușor în sensul în care îi sunam la 12 noaptea când ajungeam acasă, mă rog… miezul nopții, și mă apucam și povesteam până la 5 dimineața, au fost foarte multe zile în care nu am dormit, dar m-am bucurat enorm pentru ce am trăit.

V-am spus. Pentru mine Puterea dragostei este și va rămâne o poveste pe care o voi povesti foarte mult timp de acum încolo”, a mai spus îndrăgita prezentatoare.

ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela a avut parte și de momente grele în Turcia. În luna decembrie s-a infectat cu Covid-19.

ADVERTISEMENT