Life

Cristina Dorobanțu a făcut anunțul pe care fanii nu-l așteptau. Prezentatoarea Puterea Dragostei a dezvăluit cel mai mare secret

21.10.2020 | 18:40
Cristina Dorobantu a facut anuntul pe care fanii nul asteptau Prezentatoarea Puterea Dragostei a dezvaluit cel mai mare secret
Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul pe care fanii nu-l așteptau. Prezentatoarea Puterea Dragostei a dezvăluit cel mai mare secret. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu este o prezență constantă pe micile ecrane de când a preluat frâiele show-ului matrimonial „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a recunoscut recent că a apelat la unele „ajustări” în cabinetele medicilor esteticieni.

Fosta gazdă a emisiunii „Îmi place dansul” a dezvăluit un secret foarte bine păstrat, și anume că a apelat de-a lungul timpului la mici „retușuri”. Frumoasa șatenă a mărturisit că are câteva operații estetice la activ, lucru la care probabil, fanii nu s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Mai exact, prezentatoarea de la Kanal D are silicoane și acid hialuronic în buze, însă spune că a greșit când și-a făcut ultima intervenție chirurgicală. Cristina Mihaela Dorobanțu susține că avea buzele mult mai frumoase înainte să intervină cu ajutorul medicului estetician.

Cristina Mihaela Dorobanțu nu mai ține ascunse operații estetice. Ce regretă prezentatoarea

„Am făcut augmentare mamară și la nivelul buzelor am decis să umblu puțin, punându-mi acid hialuronic. 

ADVERTISEMENT

Însă mai rău am făcut și acum regret, căci buzele mele naturale erau mult mai frumoase. Nu aș mai repeta procedura”, a declarat vedeta într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Cristina Mihaela Dorobanțu nu a fost întotdeauna impecabilă din cap până în picioare și a mărturisit la un moment dat că s-a confruntat cu probleme la nivelul tenului. Avea 17 ani când o erupție acneică i-a dat mari dureri de cap, recurgând la tot felul de tratamente.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta nu arăta deloc ca cea de acum, în urmă cu foarte mulți ani fiind blondă și fără operații estetice. Viața șatenei s-a schimbat radical când a participat la show-ul de stil de la Kanal D unde a pierdut în fața Silviei Popescu.

Cu toate acestea prezentatoarea se bucură de succes pe plan profesional, în momentul de față fiind gazda celei de-a treia emisiuni din cariera sa în televiziune.

ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare a rubricii „Secrete între fete” din cadrul emisiunii lui Teo Trandafir se concentrează pe muncă, mărturisind că este singură, deși în viitorul apropiat se vede așezată la casa ei și chiar mamă. Șatena visează să aibă un băiețel.

ADVERTISEMENT