Life

Cristina Mihaela Dorobanțu, anunț despre Puterea dragostei! Se mai difuzează emisiunea de sărbători?

14.12.2020 | 17:39
Cristina Mihaela Dorobantu anunt despre Puterea dragostei Se mai difuzeaza emisiunea de sarbatori
Cristina Dorobanțu a filmat deja emisiunile Puterea dragostei de sărbători. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Dorobanțu a lămurit una din temerile fanilor Puterea dragostei și a răspuns la întrebarea care stă pe buzele telespectatorilor: va fi difuzată emisiunea și de Crăciun și Revelion sau Kanal D o va scoate de pe post de sărbători?

Prezentatoarea reality-show-ului matrimonial a dezvăluit că ea și echipa ea au înregistrat emisiuni la foc automat și nu vor lipsi de pe micile ecrane nici de sărbători, liniștindu-i astfel pe fani.

ADVERTISEMENT

„Am filmat în avans. Vreau să îi liniștesc să le spun că vom intra zilnic în casele lor, nu vom avea pauză”, a dezvăluit Cristina Dorobanțu la Teo Show.

Cristina Dorobanțu a făcut anunțul: Puterea dragostei se va difuza și de sărbători

Vedeta a vorbit și despre cum este să trăiască la Istanbul, dar și cum s-a acomodat să fie la cârma emisiunii. Fosta finalistă a primului sezon Bravo, ai stil a mărturisit că nu și-ar fi imaginat că îi va plăcea această experiență și nici că va reuși să îi țină sub control pe concurenți, mai ales că au loc foarte des conflicte.

ADVERTISEMENT

„Este la fel de frumos Istanbulul ca în poze. E frumos, e magic. Mă refer și în Istanbul, în oraș, dar și la emisiune. (…) Producătorul are o încredere în mine. După ce mă așez la make-up, pornește emisia și-mi zice: intri acum, acum, s-a întâmplat nu știu ce!

Nu credeam că o să pot să fiu mână forte. Nu puteam să cred că îmi pot păstra calmul. Mă șochez până și pe mine”, a mărturisit Cristina Dorobanțu la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Îmi e greu singură”

Prezentatoarea Kanal D a recunoscut că nu îi este ușor singură, referindu-se și la faptul că nu are un iubit deocamdată: „Nevoile sunt altele acolo, că terminăm mereu târziu. Îmi doresc să dorm, să-mi spăl părul. 

Îmi e greu singură. Mi-e dor de cei de acasă, îl sun mereu pe tatăl meu, se jelește. Maică-mea se jelește pentru că în continuare își dorește să fiu notar, cândva”.

ADVERTISEMENT