ADVERTISEMENT
Life

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea Puterea Dragostei, simte dorul de casă: ”Abia aștept!”

Autor: Alexa Serdan | 25.09.2020 | 11:15
Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea Puterea Dragostei, simte dorul de casă: ”Abia aștept!”
Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea Puterea Dragostei, simte dorul de casă: ”Abia aștept!”. Sursa foto: Instagram.com

Cristina Mihaela Dorobanțu a acceptat să fie prezentatoarea celui de-al treilea sezon „Puterea Dragostei”, dar se pare că nu s-a acomodat nici acum cu distanța de casă. Frumoasa șatenă simte enorm lipsa celor dragi și mai ales, ieșirile în oraș cu prietenii săi.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea show-ului de la Kanal D profită de fiecare zi liberă pentru a reveni în România, chiar dacă nu este foarte ușor. Obosită după o zi lungă de filmări, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” se gândește cum să ajungă mai repede acasă.

Vedeta le-a mărturisit fanilor din mediul online că se simte epuizată, cerându-le un remediu sau un sfat pentru a putea scăpa de oboseala care se pare că și-a pus serios amprenta asupra organismului ei. În plus, tânăra a slăbit enorm din cauza stresului.

ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu, dornică să ajungă acasă. Prezentatoarea Puterea Dragostei simte dorul de România

„Am visat urât-urât… abia aștept să vin acasă, o să termin extrem de târziu și avionul este foarte dimineață, dar asta este. 

Apropo, dacă aveți vreun remediu împotriva oboselii, vă rog să-mi dați mesaj privat, eu încă nu l-am descoperit, dar poate îl știți voi. 

ADVERTISEMENT

Vreau acasă, vreau cu prietenii meu, abia aștept să ies la masă cu una dintre prietenele mele bune. Vă voiam să vă salut și să vă spun o zi perfectă și sper că voi nu ați visat așa urât precum am visat eu”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu pe InstaStory.

Prezentatoarea emisiunii matrimoniale de la Kanal D nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă, așa cum chiar ea a povestit în mediul online. Se pare că oboseala și stresul au afectat-o extrem de mult.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, șatena preferă să vină în România, în loc să se odihnească și să recupereze orele de somn pierdute din cauza filmărilor care au loc în Istanbul, Turcia.

Cristina Mihaela Dorobanțu a ajuns în dimineața zilei de vineri, 25 septembrie, pe meleagurile natale. Avionul a aterizat încă de la primele ore, vedeta având 2 zile libere de la filmările show-ului „Puterea Dragostei”, motiv pentru care profită din plin.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!