Life

Cristina Mihaela Dorobanțu, surpriză de proporții pentru concurenții Puterea Dragostei: ”O nouă șansă”

01.01.2021 | 15:53
Cristina Mihaela Dorobantu surpriza de proportii pentru concurentii Puterea Dragostei O noua sansa
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu le-a adus concurenților din casa „Puterea Dragostei” o surpriză de proporții pe final de 2020. Prezentatoarea de la Kanal D a anunțat totul înainte de Anul Nou, toți participanții fiind gata pentru un nou început. 

Frumoasa șatenă a venit în ultima ediție a emisiunii cu o cutie neagră, care avea să ascundă un mesaj emoționant din partea producătorilor. Mai exact, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” le-a transmis celor rămași în show-ul matrimonial ceva extrem de important.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a rubricii „Secrete între fete” de la Teo Show le-a spus concurenților că vor intra „curați” în 2021, motiv pentru care toate cartonașele cu sancțiuni au fost anulate. Cristina Mihaela Dorobanțu speră ca în felul acesta participanții de la „Puterea Dragostei” să întâmpine noul an cu inima deschisă.

Cristina Mihaela Dorobanțu, cadou special pentru concurenții de la Puterea Dragostei

„Dragi concurenți, anul 2020 a fost un an greu pentru toată omenirea, dar și pentru noi familia Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Din păcate, niciunul dintre voi nu a putut petrece sărbătorile de iarnă alături de cei dragi, dar din fericire vă aveți unii pe ceilalți, iar acest fapt vă ajută să treceți mai ușor pragul Noului An.

Indiferent de conflictele și discuțiile aprinse pe care le-ați avut, ați rămas aici în competiție și ați luptat pentru visul vostru.

ADVERTISEMENT

Astăzi, în prag de Nou An ne dorim să ștergem cu buretele tot ceea ce nu a fost bun și astfel, să intrați curați în anul 2021, care ar trebui să însemne pentru noi și pentru voi un nou început. Dați-vă cu toții o nouă șansă și încercați să trăiți această experiență cât mai frumos posibil.

Așadar, am anulat cartonașele în speranța că niciunul dintre noi nu va mai oferi motive necesare pentru a fi sancționați”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu în ultima ediție a show-ului matrimonial „Puterea Dragostei” din 2020, scrie kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a revenit în această dimineață cu noi surprize în casa din Turcia, acolo unde șatena i-a sorcovit pe concurenți. Show-ul matrimonial urmează să apară pe post și la ora 17:00, când participanții vor avea parte de noi evenimente și provocări.

ADVERTISEMENT