Sport

Cristina Neagu a plecat în cârje la spital! ”Mi s-a umflat piciorul”

13.12.2018 | 09:37
Cristina Neagu a plecat in carje la spital Mi sa umflat piciorul

Handbalista Cristina Neagu a plecat joi dimineață în cârje la spital pentru a efectua o rezonanță magnetică, după accidentarea suferită în meciul România – Ungaria 29-31, ultimul din grupele principale de la Campionatul European. Interul stânga s-a accidentat la genunchiul drept și nu va mai putea juca la acest turneul final.

Cristina Neagu s-a accidentat în minutul 52 al întâlnirii cu Ungaria, după un contact dur cu Szimonetta Planeta. Liderul naționalei României a părăsit terenul pe targă. Președintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a declarat pentru FANATIK că situația exact va fi cunoscută abia după ce sportiva va efectua un RMN, dar în glasul său se simțea îngrijorarea.

Cristina Neagu a plecat în cârje la spital: ”Mă simt rău”

”Mă simt rău. Mi s-a umflat genunchiul. Nu pot să-l îndoi deloc. Şi mă doare faşa aia în care e înfăşurat. Nu am văzut ultimele minute ale meciului cu Ungaria, eram în vestiar. Am aflat imediat că am pierdut la doar două goluri diferenţă”, a declarat Cristina Neagu pentru gsp.ro, după care a plecat cu ajutorul cârjelor spre spital.

Cristina Neagu pleacă în cârje spre spital pentru a efectua un RMN (sursă foto gsp.ro)
Cristina Neagu pleacă în cârje spre spital pentru a efectua un RMN (sursă foto gsp.ro)

România a piertdut meciul cu Ungaria, scor 29-31, iar la final selecționerul Ambros Martin a lansat un atac foarte dur la adresa conducerii Federației Europene de Handbal, pe care a acuzat-o de programul de disputare a întâlnirilor de la Campionatul European. Tehnicianul spaniol a menționat că oficialii EHF nu se gândesc la sănătatea jucătoarelor.

Echipa națională de handbal feminin a României s-a calificat în semifinalele Campionatului European din Franța, acolo unde va întâlni campioana olimpică Rusia. Partida se va disputa vineri, 14 decembrie, de la ora 18:30, la Accor Hotels Arena din Paris. Totodată, ”tricolorele” au obținut biletele și pentru Campionatul Mondial din Japonia, care se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie 2019.