Cristina Neagu a primit mesaje de susținere după accidentare: “Doar campionii au puterea să se ridice”

Claudiu Surmei   
în Handbal
13/12/2018, 20:03
Cristina Neagu a primit mesaje de susținere după accidentare: “Doar campionii au puterea să se ridice” GALERIE FOTO
Cristina Neagu a primit mesaje de susținere după accidentarea din meciul cu Ungaria

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin, unde va întâlni Rusia, vineri, de la ora 18:30. Din păcate, Cristina Neagu nu va face parte din lotul antrenat de Ambros Martin, după accidentarea gravă suferită în partida cu Ungaria. Cristina a primit mesaje de susținere din partea mai multor vedete din România, după ce a aflat că va lipsi până la finalul sezonului.

“Cristina Neagu a suferit ieri o accidentare într-un meci contând pentru calificarea în semifinalele Campionatului European din Franţa şi cu toţii speram să nu fie chiar atât de grav! Doar că diagnosticul a venit cu o veste extrem de tristă – ruptură de ligament încrucişat la genunchiul drept – iar asta înseamnă o recuperare lungă şi plină de încercări! Sportul, din păcate, vine cu bune şi cu rele, cu glorie, dar şi cu riscuri si lovituri grele, câteodată nemiloase. Cristina Neagu este o luptătoare, un om cu o voinţă greu de atins, un CAMPION! Suntem alături de tine, Cristina Neagu, şi sunt convinsă că pentru tine nu există obstacol de nedepăşit!”, a scris pe Facebook scrimera Ana Maria Popescu.

Cristina Neagu a primit mesaje de susținere după accidentarea din meciul cu Ungaria

“Ca de la un fost căpitan al naţionalei la altul: Cristina, doar campionii au puterea să se ridice. Locul 1 e al tău şi te aşteaptă indiferent cât vei lipsi! Îţi doresc multă sănătate şi vreau să treacă repede lunile până când te vom vedea din nou în teren. Sper din suflet ca fetele să-ţi facă o mare bucurie în finalul Campionatului European”, a scris și fostul fotbalist Gheorghe Popescu.

Și Cătălina Ponor a dorit să își arate susținerea față de Cristina Neagu în aceste momente grele pentru handbalista de la CSM: “Din păcate, noi, sportivii, ştim foarte bine ce înseamnă accidentările, iar drumul performanţei este presărat cu riscuri enorme. Suntem alături de tine, Cristina Neagu! Sunt sigură că te vei ridica şi în final vei fi învingătoare!”

Printre cei care o susțin pe Cristina Neagu se numără și Andreea Mitu:  “Cristina Neagu a avut o accidentare în meciul din Campionatul European, o ruptură de ligament încrucişat care duce spre o recuperare grea şi necesită o rezistenţă psihică extraordinară – o calitate pe care Cristina Neagu a dovedit de nenumărate ori că o deţine! Suntem alături de tine!”, a notat Mitu, în timp ce fostul internațional Ciprian Marica a scris: “Hai Cristina! România este alături de tine!”

Închide ×