Sport

Cristina Neagu a semnat prelungirea cu CSM Bucureşti! Ce salariu va avea. Exclusiv

Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului cu CSM București! FANATIK dezvăluie ce salariu va avea interul stânga al naționalei României.
10.11.2023 | 12:48
Cristina Neagu a semnat prelungirea cu CSM Bucuresti Ce salariu va avea Exclusiv
CSM București a semnat prelungirea contractului cu CSM București. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București. Desemnată de 4 ori cea mai bună handbalistă din lume, Neagu va evolua în tricoul campioanei României până în vara anului 2025. Interul stânga mai avea contract cu CSM București până la finalul sezonului.

Cristina Neagu a semnat prelungirea cu CSM Bucureşti!

Cristina Neagu își va continua visul de a câștiga trofeul Ligii Campionilor cu CSM București. În vârstă de 35 de ani, Neagu a câștigat deja cel mai râvnit trofeu din handbal cu Buducnost în 2015. Marcatoare a peste 1000 de goluri în Liga Campionilor, Neagu și-a prelungit pentru încă un an șederea la CSM București.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de club pe site-ul oficial. Cristina Neagu a venit la CSM București în 2017. „Sunt încântată să-mi continui cariera la CSM București și de fiecare dată când intru pe teren dau tot ce am mai bun pentru a ajuta clubul să-și îndeplinească obiectivele.

Ne dorim să ne facem fanii fericiți și să ne bucurăm împreună de cât mai multe momente frumoase!”, a declarat Cristina Neagu, potrivit site-ului oficial al clubului.

ADVERTISEMENT
  • 3 titluri de campioană națională, în 2018, 2021 și 2023, a câștigat CSM București cu Neagu pe teren. 

Ce salariu va avea Cristina Neagu la CSM București

Din informațiile FANATIK, CSM București și Cristina Neagu au negociat prelungirea contractului încă de la începutul sezonului. După discuții intense, cele două părți au ajuns la un numitor comun în săptămânile trecute.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Neagu va avea același salariu la CSM București care se ridică la 20.000 de euro net lunar. Deși în campionat merge excelent, CSM București a întâmpinat mai multe obstacole în grupele Ligii Campionilor.

Cristina Neagu
Cristina Neagu a semnat prelungirea cu CSM București.

CSM București ocupă prima poziție în clasamentul din „Liga Florilor”, cu maximum de puncte după 9 etape. În cea mai tare competiție intercluburi din Europa, „tigroaicele” ocupă locul 4, cu 6 puncte în tot atâtea partide.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu, amendată de EHF în startul sezonului

La începutul acestui sezon, Cristina Neagu a fost amendată pentru declarațiile făcute la finalul meciului care a avut loc în sferturile de finală feminine din Champions League, CSM Bucureşti – Team Esbjerg, de pe 7 mai 2023.

EHF a comunicat pentru FANATIK.RO că Neagu a primit o amendă de 2000 de euro. Amenda poate ajunge până la 4000 de euro, dacă handbalista de la CSM București va recidiva. Motivul a fost reprezentat de declarațiile handbalistei care, conform Tribunalului de Handbal EHF, încalcă principiile fundamentale ale fair-play-ului.

  • 20.000 de euro este salariul net lunar al Cristinei Neagu la CSM București. 
ADVERTISEMENT