Sport

Cristina Neagu, atacată de un fost campion mondial după ce a devenit cea mai bine plătită handbalistă din lume: „Naționala nu se refuză!”

Radu Voina, fost campion mondial cu România, a atacat-o pe Cristina Neagu, care și-a prelungit recent contractul cu CSM București pentru încă două sezoane.
29.12.2021 | 22:45
Cristina Neagu atacata de un fost campion mondial dupa ce a devenit cea mai bine platita handbalista din lume Nationala nu se refuza
ADVERTISEMENT

Anunțul prelungirii contractului Cristinei Neagu a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Radu Voina a taxat-o pe Cristina Neagu pentru că a refuzat să participe pentru România la ultima ediție a Campionatului Mondial de handbal.

Un fost campion mondial o atacă pe Cristina Neagu

Radu Voina a atacat-0 pe Cristina Neagu pentru că a refuzat să participe pentru România la Campionatului Mondial de handbal: „Eu cred că au vrut acum să oficializeze, pentru că în timpul Campionatului Mondial s-a anunțat că și-a prelugit Cristina Neagu contractul cu încă doi ani, deci se știa.

ADVERTISEMENT

Prezentarea a fost modestă! E perioada sfârșitului de an și probabil că s-a primit un ordin să se facă un anunț oficial și s-a făcut ceva pe genunchi… o prezentare amatoare de un club care se vrea profesionist, dar prin ce face, demonstrează că mai e cale lungă”.

„Vina nu e a celui care cere, ci a celui care dă. Eu nu comentez… cunoscând lumea handbalului, cred că e puțin exagerat salariul, dar nu contează părerea mea.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna, de câțiva ani, suntem într-un eșec, dar mereu ni se promite că vom deveni din nou buni și de patru ani tot durează asta. Mi se pare amatorism!”, a mai spus Radu Voina, la TV DigiSport.

„Nu am înțeles-o niciodată de ce s-a retras temporar!”

„Revenind la Cristina Neagu… nu am înțeles-o niciodată că se retrage temporar de la echipa națională. Eu am crescut cu mentalitatea de a nu refuza echipa națională, așa cum e ea.

ADVERTISEMENT

Echipa națională joacă într-un fel cu Cristina Neagu și altfel fără ea. La echipa națională nu se fac experimente de acest fel.

Nu fac paralelă cu fotbalul, nu are legătură, noi suntem un sport printre alte sporturi. Dar întrebați sportivii în fața unui campionat mondial, acuzând pe bună dreptate oboseala acumulată… totuși, a fost o lipsă de fair-play că nu s-a anunțat prelungirea contractului când fetele erau acolo.

ADVERTISEMENT

Perspectivele le vedem cu toții, noi am bătut doar Puerto Rico, Kazahstan și Iran la acest Campionat Mondial”, a mai spus Radu Voina.

Radu Voina a comentat și despre alegerile FRF, unde nu crede că ar trebui să mai fie ales din nou Alexandru Dedu: „Categoric nu ar trebui să mai rămână, nu a realizat niciun obiectiv.

Să nu mai vorbim despre integritate, există și demisii de onoare, dar nu se pune problema la handbal acum. Orice altă variantă e mai bună”.

  • 1974 a fost anul în care Radu Voina a devenit campion mondial cu România
ADVERTISEMENT