Sport

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București! Anunțul oficial al clubului și prima reacție a sportivei. Update exclusiv

CSM București a reușit o lovitură importantă pe piața transferurilor. Cristina Neagu a bătut palma și rămâne alături de "tigroaice" pentru încă două sezoane.
29.12.2021 | 18:42
Cristina Neagu sia prelungit contractul cu CSM Bucuresti Anuntul oficial al clubului si prima reactie a sportivei Update exclusiv
Cristina Neagu, semnătură contract. Sursa foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT
29-12-2021
16:41

Cristina Neagu a dezvăluit motivele pentru care și-a prelungit contractul cu CSM București

Cristina Neagu va evolua până în 2023 la CSM București și a dezvăluit într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al clubului care sunt așteptările ei de la această nouă ”provocare”. 

”În primul rând aş vrea să mulţumesc conducerii CSM Bucureşti pentru încrederea acordată. M-am simţit foarte bine la echipă încă de când am venit, de acum patru ani. Îmi doresc în continuare să fiu acasă alături de suporterii din România şi să încerc să fac performanţă pentru clubul CSM Bucureşti.

Ca în fiecare an, pe plan naţional îmi doresc să câştigăm tot ce se poate câştiga. Apoi îmi doresc să revenim în turneul Final Four al Ligii Campionilor pentru că eu cred că locul nostru e acolo. Şi, bineînţeles, odată ajunşi acolo, să ne luptăm pentru trofeu.

Îmi doresc din toată inima să nu mai fie restricţii şi să putem avea din nou parte de sprijinul suporterilor pentru că avem mare nevoie de ei. Ne-au lipsit foarte mult şi anul trecut şi în această toamnă-iarnă… aşa că sper ca din 2022 să avem parte de suportul lor şi să vină să umple Sala Polivalentă aşa cum au făcut-o de atâtea ori”, a spus Neagu pentru sursa  amintită.

29-12-2021
08:23

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București! Fanatik confirmat

Cristina Neagu va continua la CSM București. Așa cum FANATIK a anunțat încă de pe 8 decembrie, interul stânga a prelungit contractul cu “tigroaicele” pe încă două sezoane și va continua la CSM București până în vara anului 2024. 

Cristina Neagu a semnat contractul cu CSM București
Cristina Neagu a semnat contractul cu CSM București. Sursa foto: CSM București

Lovitură pe piața transferurilor din Liga Florilor! Din informațiile FANATIK, Cristina Neagu a bătut palma cu șefii celor de la CSM București și va continua alături de “tigroaice” pentru încă două sezoane.

Lovitură pe piața transferurilor! Cristina Neagu a bătut palma cu CSM București

Interul stânga va juca până în 2024 la campioana României, iar oficialii echipei vor să o țină pe handbalistă la echipă și după retragere, luând în calcul să îi ofere un post în cadrul clubului după ce își va încheia cariera.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, Cristina Neagu va semna noul contract zilele următoare, însă cele două părți s-au pus deja în acord și înțelegerea este stabilită, deși mai multe cluburi s-au arătat interesate de semnătura jucătoarei.

Rapid a negociat cu Neagu: “Este adevărat că am luat legătura!”

Rapid București a fost unul dintre cluburile care s-au interesat de situația Cristinei Neagu și au demarat negocierile. Bogdan Vasiliu, președintele secției de handbal de la Rapid, a povestit pentru FANATIK cum au stat lucrurile:

ADVERTISEMENT

“Nu știu de unde au apărut aceste zvonuri în presă. Este adevărat că am luat legătura, dar de aici și până la transferul Cristinei e cale lungă. Ce pot să vă spun este că nu va veni la noi”, a spus Vasiliu pentru FANATIK.

Cristina Neagu este din 2017 la CSM București. Aleasă de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu a spus că are ca obiectiv câștigarea Ligii Campionilor cu “tigroaicele” și va putea să își îndeplinească acest obiectiv în următorii ani.

ADVERTISEMENT

Neagu, pauză în 2021 de la echipa naţională! Revine la anul cu obiectivul de a ajunge la JO de la Paris

Interul stânga a luat o pauză de la echipa națională în acest an, anunțând că nu va evolua la Campionatul Mondial din Spania pentru a se putea reface complet după accidentările dese care au survenit în ultima vreme.

Cristina Neagu va reveni la prima reprezentativă în 2022 cu obiectivul de a participa a treia oară la Jocurile Olimpice alături de naționala României, în vara anului 2024 la Paris. În același an îi expiră și noua înțelegere cu CSM București.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti, întăriri în pauza de iarnă! Au transferat-o pe Samara Da Silva

CSM București a avut un start de sezon dificil, atât în Liga Florilor, cât și în Liga Campionilor. “Tigroaicele” sunt pe locul doi în campionat, la cinci puncte de liderul Rapid. În grupa de Ligă, CSM este pe locul patru cu opt puncte în opt meciuri.

“Tigroaicele” se întăresc în această iarnă și au transferat-o de la Dunărea Brăila pe Samara Da Silva. Jucătoarea din Brazilia a mai evoluat în trecut și la SCM Râmnicu Vâlcea, iar în stagiunea trecută a fost la Krim.

La CSM București, Cristina Neagu are în prezent un salariu de 17.500 de euro lunar. Din informațiile FANATIK, conform noii înțelegeri, interul stânga se apropie de suma de 20.000 de euro cîştigată lunar.

  • 33 de ani are Cristina Neagu
  • 2017 este anul în care a ajuns Neagu la CSM București
ADVERTISEMENT