Sport

Cristina Neagu, deranjată de faptul că se vorbește mult de salariul ei: “Merit fiecare euro!”

17.04.2021 | 11:25
Cristina Neagu deranjata de faptul ca se vorbeste mult de salariul ei Merit fiecare euro
Cristina Neagu, deranjată de faptul că se vorbește mult de salariul ei: "Merit fiecare euro!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristina Neagu este cea mai valoroasă handbalistă a lumii din ultimii ani, însă salariul uriaș pe care îl încasează a creat mereu controverse. Interul stânga de la CSM București a declarat că este deranjată de toate aceste discuții. 

Cristina Neagu, deranjată de faptul că se vorbește mult de salariul ei: “A fost o chestiune stresantă!”

Neagu a lămurit problema salariului de 17.500 de euro lunar încasat de la CSM București. Controversa vine din faptul că o mare parte a salariului Cristinei Neagu vine din fonduri publice, Primăria Capitalei fiind principalul investitor la echipă.

ADVERTISEMENT

De patru ori aleasă cea mai bună handbalistă din lume, Cristina Neagu consideră că merită fiecare euro din salariu și nu înțelege de ce vorbește atât de mult doar despre leafa ei când majoritatea handbalistelor sunt plătite din bani publici:

„Ştiu că există această discuţie, se vorbeşte despre salariul meu. M-a deranjat lucrul ăsta la început. A fost o chestiune destul de stresantă. Nu e neapărat treaba mea de unde-şi ia clubul banii.

ADVERTISEMENT

Eu am semnat pe un salariu, prin ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro din acel salariu. Asta e datoria mea. Să joc pentru echipă, nu să ştiu de unde vin banii.

Toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici. Nu ştiu de ce se vorbeşte doar de salariul meu. Şi celelalte jucătoare sunt plătite din bani publici”, a spus Cristina Neagu într-un interviu acordat BRD, brand al cărei imagine este.

ADVERTISEMENT

Neagu, despre prelungirea contractului cu CSM București: “Vedem în funcție de cum mă simt, de rezultate”

Cristina Neagu mai are un an de contract cu CSM București și spune că prelungirea înțelegerii va depinde de câțiva factori, mai ales că este tentată de încă o experiență în străinătate până să se retragă:

„Voi juca la CSM încă un an, apoi o să vedem. În funcţie de cum mă simt, de rezultate… Toate lucrurile astea contează. Aş vrea să văd că avem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, o echipă care se bate pentru toate trofeele. Trebuie să ştii că mergi în direcţia bună”, a spus Neagu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO TOT INTERVIUL:

Interul stânga a declarat că se gândește să ia și o pauză de la echipa națională, însă spune că deocamdată nu se gândește să renunțe definitiv la prima reprezentativă, care înseamnă foarte mult pentru ea.

  • 17.500 de euro este salariul Cristinei Neagu
  • 32 de ani are interul stânga de la CSM București

 

ADVERTISEMENT