Sport

Cristina Neagu, discurs emoţionant în vestiar după Rusia – România 28-22. Cum le-a motivat pe colegele sale

15.12.2018 | 09:31
Cristina Neagu discurs emotionant in vestiar dupa Rusia  Romania 2822 Cum lea motivat pe colegele sale

Rusia s-a impus în faţa României în prima semifinală de la EURO 2018 de handbal, scor 28 – 22, iar Cristina Neagu a mers în vestiarul reprezentativei antrenate de Martin Ambros pentru a ţine un discurs motivaţional. Cea mai bună handbalistă din lume le-a încurajat pe coechipierele sale şi în timpul meciului, iar reacţiile ei au fost ale unui lider adevărat.

Deşi s-a accidentat grav în meciul pierdut de România în faţa Ungariei, scor 29 – 31, Cristina Neagu a dorit să rămână în Franţa până la finalul Campionatului European 2018. Cea mai bună handbalistă din lume a suferit o ruptură de menisc la genunchiul drept şi o să lipsească de pe teren cel puţin şase luni.

Cristina Neagu a ţinut un discurs motivaţional după Rusia – România 28 – 22

Cristina Neagu nu a putut juca în Rusia – România, dar a fost alături de colegele ei. Ea a stat în spatele băncii tehnice şi a ţipat tot meciul, iar la final, ca şi înaintea partidei, ea a mers în cârje la vestiar pentru a ţine un discurs motivaţional şi a le da încredere coechipierelor sale din lotul echipei naţionale a României de handbal că pot câştiga bronzul în partida cu Olanda.

Nu e neapărat o mare dezamăgire, pentru că mai avem o şansă (n. red – finala mică) şi trebuie să profităm de ea. Am simţit că se poate până în a doua repriză, când nu a mai mers nici atacul, nici apărarea. S-au dus la câteva goluri şi a fost greu să mai revenim. Nu am căzut mental, mai degrabă fizic. Ne-am dorit, dar atât s-a putut. Cristina Neagu a fost în vestiar înainte de meci, la pauză şi la final. Ne-a spus că visăm, să jucăm, să dăm tot ce putem. Ne dorim foarte mult o medalie la acest EURO, vom lupta pentru bronz!”, a spus Cristina Florica, conform sport.ro.

Cristina Neagu în meciul jucat de România cu Norvegia

Naţionala României va juca împotriva Olandei pentru medalia de bronz la EURO 2018 de handbal feminin, duminică, de la ora 15.00, pe TVR 1, la Paris.