Sport

Cristina Neagu, după victoria cu Ferencvaros din EHF Champions League: “E o situaţie grea la club!”

11.11.2018 | 19:47
Cristina Neagu dupa victoria cu Ferencvaros din EHF Champions League E o situatie grea la club

CSM București a câștigat cu 34-28 partida jucată în deplasare cu Ferencvaros, în runda cu numărul 5 din EHF Champions League. La finalul meciului, Cristina Neagu a declarat că echipa bucureșteană se confruntă cu o situație foarte grea, iar criticile care vin în direcția jucătoarelor le afectează performanțele.

“E o situaţie grea la club, e clar, nu ne simţim foarte bine. După fiecare meci pierdut suntem extrem de criticate şi ne e foarte greu. Nouă ne e cel mai greu şi noi ne facem critica pentru că suntem sportive profesioniste şi ne dorim să jucăm bine. Ne bucurăm din tot sufletul pentru că am câştigat azi. Aveam mare nevoie. Avem şi noi nevoie să zâmbim pentru că după acest început de sezon, după aceste 3-4 luni în care am pierdut multe meciuri, am pierdut Supercupa, am pierdut în campionat, am pierdut în Liga Campionilor”, a declarat Cristina Neagu pentru Telekom Sport.

Cristina Neagu a vorbit după victoria cu Ferencvaros din EHF Champions League

Pentru CSM București urmează o deplasare la Bistrița în campionat, apoi vor reveni în Capitală, unde după 2 zile vor avea din nou meci în EHF Champions League. Lucrurile se succed extrem de repede şi nu avem timp să ne bucurăm de aceste victorii pentru că sunt victorii importante şi lucrurile nu au mers aşa de bine cum ne doream în acest sezon. Trebuie să ne bucurăm şi mai mult când obţinem aceste victorii”, a adăugat handbalista, care mai spune că și-a asumat faptul că va fi criticată în momentul în care a semnat cu echipa din București.

“De multe ori sunt foarte aprige aceste critici, însă sincer încerc să nu citesc prea mult presa pentru că nu am nevoie de aceste critici. E destul autocritica pe care mi-o fac. Încerc să mă antrenez şi să joc cât pot de bine pentru că iubesc ceea ce fac, sunt profesionistă şi cred că niciun sportiv pe lumea asta nu poate să fie robot şi să să fie perfect la fiecare meci”, a spus Cristina Neagu.

Handbalista nu își dorește să devină golgheter, ci speră ca echipa să lege victorii pentru ca jucătoarele să capete încredere și să se creeze o atmosferă bună la echipă. “În momentul în care această echipă o să joace împreună, o să joace ca o echipă, să lege relaţii, să îşi creeze o stare bună şi un feeling bun, pentru că în momentul în care pierzi meciuri simţi că nu mai ai siguranţă. În momentul în care legi victorii creezi acel sentiment de siguranţă iar eu îmi doresc acest lucru pentru echipa noastră”, a încheiat jucătoarea de la CSM.