ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Cristina Neagu e înnebunită după Roger Federer: „E inspiraţia mea”

Cristina Neagu a distribuit pe reţelele de socializare o poză cu Roger Federer după câştigarea Australian Open.
Autor: Eduard Nicolae Popa | 29.01.2018 | 15:18
Cristina Neagu e înnebunită după Roger Federer: „E inspiraţia mea”

„#legend” este mesajul care însoţeşte o poză a lui Roger Federer pe contul oficial de instagram al Cristinei Neagu. Cea mai bună handbalistă din lume este un mare fan al elveţianului, proaspăt câştigător al celui de-al 20 lea turneu de Grand Slam din carieră.  VEZI FOTO MAI JOS

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când Cristina Neagu distribuie poze cu Federer. Românca l-a mai lăudat o dată pe elveţian şi în vară, când Roger a câştigat al optulea Wimbledon din carieră. „#my #inspiration #thegreatestofalltime #the #one #and #only #rogerfederer #favouriteathlete” (traducere „inspiraţia mea, cel mai bun din toate timpurile, unicul Roger Federer, sportivul meu favorit”) era atunci mesajul care însoţea poza lui Neagu de pe instagram. 

Cristina Neagu, încurajări şi pentru Simona Halep 

Cristina Neagu a avut un mesaj şi pentru Simona Halep, înaintea finalei de la Australian Open. “O urmărim şi pe ea, îi ţinem pumnii, e şansa ei să câştige un Grand Slam şi suntem cu toţii alături de ea”, a spus Neagu după victoria de vineri a CSM-ului în faţa lui Gyor.

ADVERTISEMENT

Şi Simona Halep i-a transmis Cristinei Neagu mesaje de încurajare de-a lungul timpului. „Nu mă pricep deloc la handbal, dar vreau să le felicit pe fete. Pe toate, dar în special pe Cristina Neagu, că am auzit numai cuvinte frumoase despre ea. Nu o cunosc personal. Sunt sportive de performanţă şi nişte campioane” a fost mesajul Simonei, înainte de optimile de finală de la Mondialul cu Germania.

 

 

#legend ❤️

A post shared by Cristina Neagu (@cristinaneaguofficial) on

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!