Life

Handbalistele de aur! Vedetele de la CSM București, plătite regește, fac senzație când renunță la echipament. Galerie foto

CSM București se poate lăuda cu multe lucruri când vine vorba de secția feminină de handbal, acolo unde are vedete plătite regește și care excelează nu doar în sport, ci și în frumusețe.
31.12.2021 | 15:13
Cristina Neagu si Elisabeth Omoregie sunt doua dintre cele mai senzuale sportive de la CSM Bucuresti Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipa de handbal feminin CSM București a anunțat, de curând, că a prelungit contractele celor mai importante vedete ale echipei, Cristina Neagu și Elizabeth Omoregie. De altfel, prelungirea contractului Cristinei Neagu o transformă pe frumoasa jucătoare de handbal în cea mai bine plătită sportivă din domeniu, cu 20.000 de euro lunar.

Cristina Neagu, plătită regește. Dar cu un zâmbet pe măsură

Cristina Neagu este, indiscutabil, una dintre marile sportive ale lumii, rezultatele și premiile obținute în handbal reușind să o facă o adevărată vedetă. Și, ca orice vedetă, este plătită pe măsură, interul stânga câștigând mai bine decât majoritatea fotbaliștilor din prima ligă. E adevărat, este mai valoroasă, la nivel mondial, în sport, decât toată liga.

ADVERTISEMENT

Salariul lunar încasat de Cristina Neagu este, a anunțat CSM București, de 20.000 de euro, bani care însă provin din fonduri publice, echipa fiind susținută de Primăria Capitalei. De precizat este că frumoasa Cristina Neagu a semnat prelungirea de contract pe durata a doi ani, ceea ce înseamnă că, pe lângă primele de joc, ea va încasa, minimum, 480.000 de euro.

Iar suma despre care vorbim îi va aduce, cu siguranță, și un zâmbet Cristinei Neagu, jucătoarea de handbal fiind, printre altele, una dintre vedetele care pot cuceri pe oricine cu gropițele pe care le afișează atunci când au ocazia.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu, ”tigroaica” timidă din afara terenului

În ciuda faptului că are forme perfecte, obținute în urma antrenamentelor intense la sală, Cristina Neagu pare să fie foarte timidă când vine vorba de aparițiile sale publice, mizând, de fiecare dată, doar pe zâmbetul ei dezarmant. Iar la o ”inspecție” mai atentă pe conturile ei de socializare, fotografiile cu vedeta mondială a handbalului purtând costum de baie pot fi numărate pe degetele de la o mână.

E adevărat, atunci când apare în costum de baie, Cristina Neagu reușește să impresioneze, cu adevărat, și pe cei care nu sunt neapărat mari fani ai handbalului. Cu un abdoment perfect tonifiat, fră picătură de celulită și cu un bust natural de invidiat, Cristina Neagu ar putea fi, oricând, și fotomodel.

ADVERTISEMENT

Elizabeth Omoregie, bomba de la CSM București

Nu la fel de inhibată ca și Cristina Neagu este însă Elizabeth Omoregie, o jucătoare cu origini bulgărești, crescută în Atena și care, ani la rândul, a impresionat din postura centrală a echipei CSM București. Iar Elizabeth Omoregie și-a prelungit, zilele trecute, și ea angajamentul cu echipa susținută de Primăria Capitalei, marcându-și ziua de naștere – a împlinit 25 de ani – cu semnătura pe noul contract.

„O nouă veste bună din partea echipei feminine de handbal a clubului nostru! Elizabeth Omoregie, una dintre cele mai iubite tigroaice, a semnat prelungirea contractului cu CSM București! Elizabeth a luat decizia de a semna prelungirea angajamentului cu CSM București chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani”, a anunțat CSM București.

ADVERTISEMENT

Elizabeth Omoregie este însă o sportivă care nu se ferește să fac paradă cu colecția ei de costume de baie. Și care, cu siguranță, este mândră nevoie mare de decolteul perfect pe care îl afișează din vacanțele petrecute pe tărâmuri exotice.

Mizând pe formele pe care le-a obținut de-a lungul anilor de când practică handbalul, Elizabeth Omoregie nu se sfiește să își răsfețe fanii de pe conturile ei de socializare cu fotografii care mai de care mai fierbinți. Iar ceea ce se poate observa cu ochiul liber este că focoasa brunetă are toate calitățile unui model de lenjerie intimă.

Ba chiar, uneori, Elizabeth Omoregie a postat fotografii în care sugerează că partea de sus a costumului de baie lipsește, pozele cu pricina fiind îndelung gustate de fanii handbalului din toată lumea.

ADVERTISEMENT