ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Cristina Neagu, înainte de returul cu Rusia: “Mi-aş dori o victorie în special pentru fani”

Căpitanul naţionalei de handbal feminin, Cristina Neagu, a declarat că îşi doreşte o victorie cu Rusia, în special pentru fani.
Autor: Ionuţ Cataramă | 23.03.2018 | 13:35
Cristina Neagu, înainte de returul cu Rusia:

Cristina Neagu a vorbit într-o conferinţă de presă susţinută alături de antrenorii Martin Ambros şi Horaţiu Paşca şi de jucătoarea Valentina Ardean Elisei, despre situaţia actuală a echipei, cât şi de meciul retur care urmează împotriva Rusiei.

ADVERTISEMENT

“E o săptămână foarte grea pentru noi, jucătoarele. Nu caut circumstanţe atenuante sau scuze, însă ne-am reunit vineri seara, am călătorit 20 de ore, am ajuns în Rusia, am făcut un antrenament, câteva fete s-au şi îmbolnăvit, cred că au făcut toxinfecţie alimentară, după care am jucat, am plecat noaptea, am călătorit iarăşi peste 20 ore şi astăzi ne aflăm la Cluj, cu două zile înaintea meciului. Jucăm acasă, sunt convinsă că sala o să fie plină şi îmi doresc foarte tare un rezultat pozitiv, pe care, aşa cum a spus şi Ambros, am simţit că îl putem obţine chiar şi în Rusia. Rusia este o echipă tânără, într-adevăr cu jucătoare foarte valoroase, dar o echipă tânără şi, din această cauză, nu au aşa de mare constanţă. Să nu uităm că şi în meciul tur am revenit de la 6-7 goluri diferenţă şi dacă începeam mai bine repriza a doua, rezultatul meciului era altul”,  a spus Cristina Neagu. 

Cristina Neagu: “Mi-aş dori în primul rând pentru fani să obţinem o victorie.”

Cristina Neagu crede că atmosfera de la Cluj va fi una plăcută, şi speră ca şi rezultatul meciului să fie pe măsură: “Ce a fost nu mai contează, avem două zile să pregătim acest meci, o să ne uităm la ce am greşit, încercăm să facem lucrurile mai bine şi eu personal îmi doresc foarte tare o victorie aici, la Cluj, mai ales că de fiecare dată când am jucat la Cluj atmosfera a fost deosebită şi mi-aş dori în primul rând pentru fani să obţinem o victorie”, a declarat handbalista. 

ADVERTISEMENT

Şi antrenorul Horaţiu Paşca e de părere că rezultatul cu Rusia ar fi putut fi altul, însă speră că rezultatul returului de duminică va fi unul bun: “Până la urmă a fost un meci care s-a decis din cauza detaliilor. Dacă am fi fost un pic mai atenţi sau dacă am fi reuşit în primele 15-20 de minute să ne apărăm aşa cum ne-am fi dorit sau aşa cum ne-am pregătit, lucrurile ar fi stat uşor diferit, pentru că Rusia s-a desprins la un moment dat şi a trebuit permanent să alergăm după ele. Pe final de primă repriză am avut zece minute foarte bune şi cred eu că doar lipsa de şansă a făcut să nu egalăm la un moment dat. Un alt detaliu important e că n-am avut nici două antrenamente înainte de acest joc, iar Rusia se reunise cu 10 zile înainte. Returul este acasă, sper din tot sufletul să avem o sală plină care să ne susţină şi cu siguranţă cu toţii ne dorim să câştigăm”, a declarat acesta. 

Echipa naţională de handbal feminin va întâlni naţionala Rusiei în preliminariile Campionatului European de handbal feminin duminică, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. 

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!