Sport

Cristina Neagu, încă o nominalizare la titlul de jucătoarea etapei în Liga Campionilor. Românca a marcat 14 goluri cu Vipers. VIDEO

10.02.2020 | 15:30
Cristina Neagu inca o nominalizare la titlul de jucatoarea etapei in Liga Campionilor Romanca a marcat 14 goluri cu Vipers VIDEO
ADVERTISEMENT

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii în 2018 și una dintre cele mai bune sportive din România în ultimii ani, și-a revenit după accidentarea din urmă cu două sezoane și impresionează din nou în Liga Campionilor. După prestația de excepție cu Vipers Kristiansand, în care a marcat 14 goluri, românca a fost nominalizare la titlul de jucătoarea etapei.

Cristina Neagu a fost nominalizată la titlul de jucătoarea etapei în Liga Campionilor

Sâmbătă, în meciul trei din grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, Cristina Neagu, a avut o prestație perfectă în meciul din deplasare cu Kristiansand și demonstrează că a revenit la cea mai bună formă după accidentarea gravă suferită la finalul anului 2018.

ADVERTISEMENT

Cele 14 goluri marcate de Neagu în Norvegia au fost decisive pentru victoria celor de la CSM București, scor 25-23, iar evoluția româncei a atras din nou atenția forului european de handbal.

Pentru a doua etapă consecutiv, Cristian Neagu a fost nominalizata de EHF la titlul de cea mai buna jucătoare a etapei din grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

ADVERTISEMENT

”A lovit din nou! Nu se oprește din a ne uimi. După performanța incredibilă din etapa trecută, a marcat un total fabulos de 14 goluri.

Românca e crucială pentru echipa ei. A revenit în octombrie, iar acum impresionează din nou, ca și când nu ar fi fost pe margine niciodată!”, spun cei de la EHF pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

3 STARS | Round 9 | DELO WOMEN'S EHF Champions League 2019/20

Discover the 3 most impressive players from DELO WOMEN'S EHF Champions League Round 9 ?Vote for your favourite by following this link ? https://ehf-handball.app.do/3-stars-round9

Gepostet von EHF Champions League am Montag, 10. Februar 2020

Neagu, care a fost desemnată jucătoarea etapei a 2-a din grupele principale ale Ligii, luptă pentru un nou trofeu cu Sonja Frey (Team Esbjerg) și cu rusoaica Iulia Managarova (Rostov Don).

Neagu a ajuns la 50 de goluri în acest sezon de Liga Campionilor

După ce a impresionat cu Metz, meci în care a marcat 14 goluri din 18 aruncări, Cristina Neagu a dus-o pe CSM București spre un nou succes de răsunet în Liga Campionilor, pe terenul norvegiencelor de la Vipers Kristiansand.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu a făcut o nouă partidă uriașă și a perforat de 14 ori poarta norvegiencelor, reușind să întoarcă rezultatul în favoarea formației lui Adi Vasile. Cu opt minute înainte de final Vipers conducea cu 22-18, dar ”tigroaicele” au avut o revenire incredibilă, s-au impus cu 25-23, și își continuă visul de a ajunge în Final Four.

ADVERTISEMENT