Sport

Cristina Neagu, îngrijorată de războiul din Ucraina: “În viaţă sunt lucruri mult mai importante decât sportul!”

Cristina Neagu a vorbit la finalul meciului cu Rapid despre criza din Ucraina, mai ales că CSM Bucureşti urmează să întâlnească în play-off-ul Ligii Campionilor echipa ŢSKA Moscova.
25.02.2022 | 08:05
Cristina Neagu ingrijorata de razboiul din Ucraina In viata sunt lucruri mult mai importante decat sportul
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a câştigat cu 28-27 meciul împotriva Rapidului din Liga Florilor. Cu acest succes, “tigroaicele” vin la un punct de lider, cu 10 etape înainte de finalul campionatului.

Cristina Neagu, îngrijorată de războiul din Ucraina: “Este păcat că se întâmplă astfel de lucruri în lume”

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a CSM-ului în derby-ul cu Rapid, reuşind să marcheze de 13 ori. Interul stânga a vorbit la finalul meciului şi despre războiul izbucnit în Ucraina, mai ales că echipa bucureşteană va juca în Liga Campionilor cu ŢSKA Moscova:

ADVERTISEMENT

“Chiar nu ştiu ce se va întâmpla cu meciul nostru din Liga Campionilor. Este păcat că se întâmplă astfel de lucruri în lume. În viaţă sunt lucruri mult mai importante ca şi sportul. Aşa că vom vedea cum va fi. Habar n-am cum va fi”, a spus Neagu.

Adi Vasile: “Viaţa ne arată că sunt lucruri şi mai mari, mai grave, decât ne putem imagina”

Subiectul a fost comentat şi de antrenorul “tigroaicelor”, Adi Vasile, care remarca faptul că, după criza COVID o altă nenorocire se abate asupra lumii:

ADVERTISEMENT

“Am avut COVID-ul despre care vorbeam că era o tragedie. Viaţa ne arată că sunt lucruri şi mai mari, mai grave, decât ne putem imagina.

Sper să se termine cât mai repede acest război, pentru că este o mare, mare problemă. Ce se va întâmpla cu ŢSKA Moscova o să vedem, nu cred că depinde de noi”, a spus antrenorul CSM-ului.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti joacă împotriva lui ŢSKA Moscova în play-off-ul din Liga Campionilor!

CSM Bucureşti va juca în play-off-ul Ligii Campionilor împotriva lui ŢSKA Moscova, echipă antrenată de Florentin Pera. Meciul tur este programat la Bucureşti, iar returul, teoretic, la Moscova.

Având în vedere războiul izbucnit joi dimineaţa între Rusia şi Ucraina, sunt şanse mici ca meciul retur să se poată disputa la Moscova. Rămâne de văzut ce decizie va lua forul european.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a încheiat abia pe locul 5 în grupa din EHF Champions League, în timp ce ŢSKA Moscova a încheiat pe poziţia a patra în cealaltă grupă. Cele două au jucat şi în sferturile ediţiei de anul trecut.

“Tigroaicele” la un punct de lider!

După succesul obţinut împotriva Rapidului, CSM Bucureşti vine la un punct de echipa lui Carlos Viver, cu 10 etape înainte de final. “Tigroaicele” au fost sub o presiune uriaşă, o înfrângere fiind sinonimă cu ratarea titlului.

Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare în derby, reuşind să înscrie de 13 ori în poarta giuleştencelor.

ADVERTISEMENT