Sport

Cristina Neagu, la volanul unei maşini de Formula 1! Handbalista a testat mai multe maşini! Foto

20.07.2018 | 20:04
Cristina Neagu, la volanul unei maşini de Formula 1

Cristina Neagu, la volanul unei maşini de Formula 1. Starul lui CSM Bucureşti a avut parte de o experienţă inedită în Austria, unde a testat mai multe maşini pe circuitul Red Bull Ring. Handbalista de 29 de ani este sponsorizată de celebra companie de băuturi energizante.

“Salutare prieteni! Aşa cum vă spuneam acum câteva zile, am avut parte de experienţe inedite pe circuitul Red Bull Ring din Austria şi vreau să vă împărtăşesc câteva dintre senzaţiile trăite acolo. Fiecare dintre cele trei experienţe a avut farmecul ei. Derapajul controlat şi drifturile au avut farmecul lor cu Porsche Cayman S, viteza a fost dată de KTM X-Bow pe circuit şi aici chiar probabil că am simţit ceea ce simte şi un pilot de Formula 1 în monopostul său, însă clar la o cotă mult mai mică, iar cu Buggy-ul m-am distrat mai mult decât mă aşteptam, traseul fiind realizat în aşa fel încât obstacolele te puneau în dificultate pe întreg circuitul. Mulţumesc Red Bull şi colegilor de “echipă” Florin Vlaicu şi Mihnea Groşeanu pentru o zi memorabilă”, a scris Cristina Neagu pe contul personal de Facebook. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cristina Neagu, la volanul unei maşini de Formula 1, dar cu gândul la handbal

Cristina Neagu, la volanul unei maşini de Formula 1, este cu gândul la noul sezon şi visează la un succes în Liga Campionilor, competiţie în care campioana României a ajuns până în finala mică în stagiunea trecută. Jucătoarele celor de la CSM Bucureşti s-au reunit luni şi au efectuat primul antrenament.

Cristina Neagu, la volanul unei maşini de Formula 1
Cristina Neagu, la volanul unei maşini de Formula 1