Sport

Cristina Neagu, locul și data operației la genunchi! Ce mesaj a avut pentru fani

08.01.2019 | 09:33
Cristina Neagu locul si data operatiei la genunchi Ce mesaj a avut pentru fani

Accidentată în timpul Campionatului European de handbal feminin, Cristina Neagu a decis locul și data operației la genunchi! Interul stânga al echipei naționale a postat pe o prețea de socializare o fotografie cu ea în avion, în timp ce mergea către o clinică din Belgia, acolo unde a hotărât să aibă loc intervenția chirurgicală. În mai puțin de 24 de ore de la momentul sosirii la unitatea medicală, Neagu va intra în operație.

De remarcat că atât operația, cât și salariul jucătoarei vor fi suportate de Federația Română. CSM București a fost cea care a solicitat acest lucru, în condițiile în care accidentarea a avut loc în timp ce jucătoarea se afla la lotul național. ”Operația și recuperarea Cristinei Neagu vor fi făcute pe banii Federației Române de Handbal, deoarece accidentarea s-a produs la națională, iar jucătoarele au asigurări medicale. CSM București va solicita Federației Europene de Handbal plata integrală a salariului Cristinei pentru perioada de indisponibilitate. Contractul Cristinei Neagu cu CSM expiră în vara anului 2019, iar noi suntem interesați de prelungire”, a declarat Andrei Luca, președintele secției de handbal a clubului CSM București

Cristina Neagu, locul și data operației la genunchi! Mesajul Cristinei
Mesajul Cristinei Neagu către fani a fost postat pe o rețea de socializare

Cristina Neagu, locul și data operației la genunchi!

Cristina Neagu le-a cerut fanilor să-i țină pumnii pe durata intervenției chirurgicale și a mai precizat cu ajutorul unui hashtag că se va întoarce imediat pe terenurile de handbal. Interul stânga al CSM-ului a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat de la genunchiul stâng la meciul cu reprezentativa Ungariei din faza grupelor principale de la Campionatul European din Franța. Cea mai bună jucătoare a lumii în trei rânduri, Cristina Neagu ratează în totalitate acest sezon. Și Amanda Kurtovic, interul dreapta al CSM-ului este indisponibilă după ce a suferit și ea o accidentare gravă pe final de an.

  • 22 de mii de euro câștigă lunar Cristina Neagu la CSM București