Cristina Neagu mai are doar 6 luni de contract cu CSM București. Ce se întâmplă cu cea mai bună handbalistă din lume

Claudiu Surmei   
în Handbal
17/12/2018, 12:38
Cristina Neagu mai are doar 6 luni de contract cu CSM București. Ce se întâmplă cu cea mai bună handbalistă din lume GALERIE FOTO
Cristina Neagu mai are doar 6 luni de contract cu CSM București

Pusă în dificultate de accidentarea Cristinei Neagu la Campionatul European de handbal feminin din Franța, CSM București mai are o problemă de rezolvat. Contractul celei mai bune handbaliste din lume expiră peste 6 luni, iar bucureștenii trebuie să o convingă să își prelungească înțelegerea.

În plus, o altă jucătoare din lotul celor de la CSM s-a accidentat și va sta departe de teren timp de 6 luni. “Și Amanda s-a accidentat și o să lipsească șase luni și eu și atunci cred că sunt două pierderi importante pentru CSM, vedem acum ce soluții se vor găsi”, a declarat Cristina Neagu.

Cristina Neagu mai are doar 6 luni de contract cu CSM București

Întrebată ce planuri are pentru viitor, având în vedere că înțelegerea cu CSM București îi expiră în vară, Cristina Neagu nu a dorit să dea un răspuns clar. “Nu pot să mă gândesc așa departe pentru că sunt în situația în care sunt. Toate gândurile mele merg spre genunchi, unde să mă operez și cum o să treacă următoarele săptămâni, probabil or să înceapă unele discuții cu cei de la CSM și vom vedea ce va fi”, a mai spus cea mai bună handbalistă din lume.

Cristina Neagu s-a accidentat grav în partida Ungaria – România, scor 31-29, ultima din cadrul grupelor principale de la Campionatul European de handbal feminin. Sportiva urmează să se opereze la genunchi, procedură prin care a mai trecut o dată.Sunt puternică din punct de vedere psihic. Sper să revin la fel de puternică, poate chiar mai puternică”, transmite Cristina.

Închide ×