ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Emoţionant! Cristina Neagu, mesaj pentru Hagi: “Te urmăream din peluză!”

Ziua lui Hagi i-a adus acestuia elogii din partea cele mai bune jucătoare de handbal din lume. Ce i-a transmis Cristina Neagu
Autor: Alex Bradescu | 05.02.2018 | 16:19
Emoţionant! Cristina Neagu, mesaj pentru Hagi:

Cristina Neagu a postat un mesaj pe facebook cu ocazia zilei de naştere a lui Gheorghe Hagi. Cea mai bună handbalistă a lumii a vorbit despre felul în care îl urmărea pe Hagi din peluza stadionului Ghencea la meciurile echipei naţionale şi îl declară idolul ei pe “Rege”. 

ADVERTISEMENT

“Eram abia o puştoaică în vremea când uimeai lumea fotbalului cu talentul, viziunea şi munca asiduă din jocul tău şi al Naţionalei noastre. Puţini ştiu că pe vremea aceea eram nelipsită din peluza stadionului Ghencea şi nu pierdeam nicio ocazie să intru în jocul băieţilor din cartier. Atunci, printre noi, erai cel mai iubit! Eşti un idol şi o legendă şi aşa vei rămâne! Iar fotbalul ăsta românesc, mare odinioară, şovăielnic acum, are să-ţi mulţumească nu doar pentru trecut, ci şi pentru Viitor(ul). Îţi doresc tot binele din lume, sănătate şi forţa să răzbeşti prin toate!”, a fost mesajul Cristinei Neagu pe facebook. 

Cristina Neagu: “Încerc să-mi fac treaba pe ambele fronturi”

Neagu a revenit în ţară după victoria din Liga Campionilor cu CSM Bucureşti în faţa danezelor de la Miditjyland, scor 31-26. Neagu a vorbit despre partida pe câştigată, dar şi despre următorul meci, cel împotriva rusoaicelor de la Rostov. 

ADVERTISEMENT

“Deocamdată lucrurile merg foarte bine. Am obţinut încă o victorie importantă, în deplasare, dar drumul rămâne unul lung. Cu Rostov va fi mai greu decât împotriva lui Gyor. Ne dorim foarte mult să câştigăm, mai ales că jucăm acasă. Mă simt ok din punct de vedere fizic. Programul e alcătuit foarte bine, astfel încât să nu fiu obosită, deşi jucăm multe meciuri. Încerc să-mi fac treaba pe ambele fronturi, uneori reuşesc, alteori mai puţin”, a spus Neagu pentru Telekomsport. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!