Cristina Neagu, mesaj emoționant pentru colege înainte de meciul pentru bronz cu Olanda. Ce a postat pe Instagram

Claudiu Surmei   
în Handbal
15/12/2018, 15:57
Cristina Neagu, mesaj emoționant pentru colege înainte de meciul pentru bronz cu Olanda. Ce a postat pe Instagram GALERIE FOTO
Cristina Neagu a transmis un mesaj înainte de România - Olanda

Cristina Neagu s-a accidentat în partida cu Ungaria, pierdută de România cu scorul de 31-29 și nu va face parte din lotul antrenat de Ambros Martin pentru meciul de duminică împotriva Olandei, partidă în urma căreia tricolorele pot obține medalia de bronz la Campionatul European de handbal feminin. Cristina a postat pe Instagram un mesaj emoționant pentru colegele sale, prin care le-a transmis spiritul de luptă pentru a triumfa împotriva olandezelor.

Regina Planeta Szimonetta este jucătoarea maghiară de la care a plecat faza care a dus la accidentarea Cristinei Neagu. Szimonetta a delcarat după meci că nu a avut nicio intenție să o faulteze pe handbalista noastră, în timp ce Cristina Neagu a primit numeroase mesaje de susținere din partea colegelor, a unor foști sportivi și a mai multor vedete din România.

Cristina Neagu a transmis un mesaj înainte de România – Olanda

“Vă mulțumesc, fetelor! Știu cât de mult v-ați dorit victoria ieri, nu a fost să fie, dar eu am încredere în voi! Mâine ne luptăm pentru medalia de bronz! Hai România!”, este mesajul pe care Cristina Neagu l-a postat pe contul personal de Instagram, cu o zi înainte de partida România – Olanda, din finala mică a Campionatului European de handbal feminin.

Postarea de pe contul de Instagram al Cristinei Neagu
Postarea de pe contul de Instagram al Cristinei Neagu

Rezultatele României la Euro 2018 înainte de finala mică

  • România – Cehia 31-28
  • România – Germania 29-24
  • România – Norvegia 31-23
  • România – Olanda 24-29
  • România – Spania 27-25
  • România – Ungaria 29-31
  • România – Rusia 22-28
Închide ×