Sport
notix pixel id

Cristina Neagu, mesaj ferm pentru CSM București! „Îmi doresc să ştiu cu cine voi începe pregătirea în vară”

15.01.2019 | 16:14
Cristina Neagu s-a accidentat în timpul Campionatului European de handbal

Recent întoarsă din Belgia, acolo unde s-a operat la genunchiul drept, Cristina Neagu a avut un mesaj ferm pentru CSM București! Interul stânga al campioanei spune că deocamdată nu a fost căutată de nimeni din club pentru o eventuală prelungire a contractului, dar nu se impacientează. CSM  are prioritate, însă totul trebuie rezolvat până la vară. Neagu ar vrea să știe exact echipa alături de care va începe pregătirea după ce revine pe teren.

Încă nu am discutat despre prelungirea contractului. Am vorbit foarte puţin despre asta, nu e nimic concret, însă ei m-au asigurat de tot sprijinul clubului. E clar că prima echipă cu care voi începe discuţiile e CSM. Normal că îmi doresc să ştiu cu cine voi începe pregătirea în vară, în lunile care urmează voi hotarî ce va fi din vară, a declarat Cristina Neagu pentru Digi Sport

Cristina Neagu, mesaj ferm pentru CSM București! Meciul de handbal feminin dintre Romania si Polonia, din cadrul Trofeului Carpati 2017, vineri, 24 noiembrie 2017, la Craiova. © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro
Cristina Neagu s-a operat la o clinică din Belgia după accidentarea suferită în timpul jocului România – Ungaria

Cristina Neagu, mesaj ferm pentru CSM București!

Cristina Neagu urmează un program special după ce s-a operat. În șase luni de zile, în mod normal, interul stânga al echipei naționale trebuie să fie pe teren. “În iulie o să am şase luni de la operaţie, sper ca în iulie să mă apuc serios de treabă, de antrenamentele respective. Eu ştiu sigur că, din momentul în care voi juca din nou, voi fi în scurt timp aceeaşi jucătoare de dinainte de accidentare. Cât o să joc handbal o să îmi doresc mereu performanţă maximă atât la club, cât şi la naţională. Important e să îmi revin, să nu am dureri şi o să revin la acelaşi nivel, nu am niciun dubiu“, a mai spus Cristina Neagu.

Jucătoarea CSM-ului a avut și motive de bucurie în urma Campionatului European de handbal din Franța. A devenit cea mai bună marcatoare din istorie a competiției. Am fost bucuroasă, e rodul muncii mele, performanţa rămâne in istorie. Nu este un lucru uşor de obţinut, a mai spus Cristina Neagu.

  • 772 de goluri a marcat Cristina Neagu pentru echipa națională a României
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik