Sport

Cristina Neagu, mesaj surpriză pentru FCSB: “Mulțumesc clubului pentru susținere și pentru modul în care m-a tratat!”

26.09.2019 | 11:57
Cristina Neagu mesaj surpriza pentru FCSB Multumesc clubului pentru sustinere si pentru modul in care ma tratat

Cristina Neagu se apropie cu pași repezi spre revenirea pe teren. Cea mai bună handbalistă a lumii se recuperează după accidentarea suferită în decembrie 2018 la Campionatul European de Handbal, ruptură de ligament încrucişat anterior. Sportiva a făcut o mare parte din recuperare la FCSB, alături de kinetoterapeutul Ovidiu Kurti. 

Cristina Neagu, mesaj surpriză pentru FCSB: “Sunt recunoscătoare!”

Cristina Neagu a ținut să îi mulțumească lui Ovidiu Kurti și clubului FCSB pentru modul în care au tratat-o pe perioada recuperării, sportiva beneficiind de cele mai bune condiții: “La mulți ani, Ovi! Să ai parte de tot ce îți dorești! Mulțumesc pentru răbdarea și profesionalismul de care ai dat dovadă pe toată perioada recuperării mele! De asemenea, vreau să mulțumesc clubului FCSB pentru susținere și felul în care m-a tratat! Sunt recunoscătoare”, a scris Neagu pe Facebook.

Ovidiu Kurti este unul dintre cei mai apreciați kinetoterapeuți din România. A fost adus în staff de Laurențiu Reghecampf în 2012 și a plecat alături de Reghe de la club la începutul sezonului 2014-2015. Kurti a revenit la FCSB foarte repede, în iunie 2015, în mandatul lui Mirel Rădoi și de atunci este în cadrul clubului roș-albastru.

Cristina Neagu, mesaj surpriză pentru FCSB: "Mulțumesc clubului pentru susținere și pentru modul în care m-a tratat!"
Cristina Neagu, mesaj surpriză pentru FCSB: “Mulțumesc clubului pentru susținere și pentru modul în care m-a tratat!” FOTO: Ovidiu Kurti și Cristina Neagu. Sursa foto: Sabin Malisevschi

Ovidiu Kurti, lăudat de fotbaliștii FCSB: “Este din altă galaxie!”

Fostul portar de la FCSB, Eduard Stăncioiu, a lăudat condițiile de la club, iar pe Kurti îl consideră “dintr-o altă galaxie”: ”Condițiile de pregătire de la Steaua sunt foarte bune. Este senzațional! S-a investit foarte, foarte mult în baza de pregătire din Berceni.

În plus, mai este cineva acolo care este din altă galaxie! Este vorba despre Ovidiu Kurti, care este fenomenal, credeți-mă. Ce mai, cei de la Steaua au tot ce le trebuie pentru marea performanță. Din acest punct de vedere, se bat cu marile cluburi europene”, a spus Eduard Stăncioiu.

Recuperarea Cristinei Neagu este și subiectul unui documentar realizat de unul dintre sponsorii handbalistei, compania de energizante Red Bull. Documentarul, denumit: “Cristina Neagu: Un 8 de Neoprit” urmărește povestea celei mai bune handbaliste din lume pe tot parcursul recuperării. VEZI VIDEO DOCUMENTARUL AICI