Sport

Cristina Neagu pleacă de la CSM București? Super ofertă din Franța

07.03.2019 | 16:37
Cristina Neagu pleaca de la CSM Bucuresti Super oferta din Franta
ADVERTISEMENT

Accidentată după participarea la Europeanul de anul trecut alături de naționala României, Cristina Neagu nu se dă pradă ușor negocierilor pe care le are cu CSM București, formație cu care îi expiră înțelegerea în toamnă. Cum momentan discuțiile dintre cele două părți au intrat în impas, alte echipe au intrat pe fir pentru a negocia transferul Cristinei Neagu. În presă s-a speculat deja varianta Gyor, dar antrenorul celor de la Thuringer, Herbert Muller, are o variantă-șoc.

Cristina Neagu are o ofertă importantă din Franța

Herbert Muller, antrenor născut în România, a vorbit la sosirea în țară și despre subiectul plecării Cristinei Neagu de la CSM București. El a oferit o variantă nouă cu privire la un potential transfer al celei considerate cea mai important handbalistă din lume:

ADVERTISEMENT

„Eu sper să nu se ducă la Brest. Ar fi păcat. Cris e o piesă foarte importantă în planurile fiecărui antrenor. Nu e jucătoare mai bună ca ea. Am auzit că are o ofertă foarte bună de la Brest. Nu cred că se duce la Gyor. Se va decide între Brest şi Bucureşti. Sper să rămână în ţară ca de aia a venit şi sper să ajute Bucureştiul să câştige Liga Campionilor”, a declarat Muller, pentru Telekom Sport.

Cristina Neagu negociază din greu cu CSM București

Cine este Brest, formația care ar fi făcut o ofertă pentru Cristina Neagu

Brest Bretagne Handball este vicecampioana Franței și câștigătoarea Cupei Franței în sezonul precedent. La Brest a mai jucat și fosta internațională română Melinda Geiger, în sezonul 2016/2017, stagiune în care Brest a terminat tot pe locul secund. În actualul sezon al Ligii Campionilor EHF, Brest a terminat pe ultimul loc în Grupa Principală A și nu a obținut calificarea în sferturile de finală ale competiției.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu se află într-un adevărat război al nervilor cu clubul patronat de Primăria Municipiului București. Neagu a anunțat că va accepta prelungirea contractului cu CSM București doar dacă i se va mări salariu. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că echipa nu are banii necesari pentru a-i oferi un salariu mai mare Cristinei.

  • 17.500 de euro este salariul lunar pe care îl încasează Cristina Neagu
  • 20.500 de euro este salariul pe care Neagu îl cere de sezonul viitor
ADVERTISEMENT