Sport

Cristina Neagu pleacă de la CSM București? Anunț cutremurător: “Nu are cum! E imposibil!”

11.03.2019 | 14:23
Cristina Neagu pleaca de la CSM Bucuresti Anunt cutremurator Nu are cum E imposibil

Vasile Stîngă, fostul handbalist român care a făcut parte din lotul echipei naționale a României care a câștigat medalia de bronz olimpic la Moscova 1980 și Los Angeles 1984, a vorbit despre șansele ca Cristina Neagu să plece de la CSM București în vară, iar acesta susține că cea mai bună jucătoare de handbal din lume nu o să mai rămână la gruparea din Capitală.

Vasile Stîngă crede că Cristina Neagu va pleca de la CSM București

“Eu cred că nu va rămâne. Fac tam-tam că CSM a făcut mari achiziții. Să fim serioși. S-au făcut achiziții proaste, în afară de Pintea și Dedu. Celelalte nu sunt achiziții la nivelul unei câștigătoare de Champions League, nici Martin, nici Torstensson. O echipă, care e mulțumită de tine și vrea să te păstreze face pe dracu’ în patru să te păstreze. De ce a plecat din Franța? Părerea mea e că s-au făcut achiziții proaste și nu cred că se califică în Final Four (n .r. Liga Campionilor). Nu are cum să bată Metz. Nu are cum, e imposibil”, a spus Vasile Stîngă, conform prosport.

Cristina Neagu, felicitată de o colegă de la CSM București

Ce salariu vrea Cristina Neagu de la CSM București

Gabriela Firea, primarul general al Municipiului București, a vorbit despre negocierile cu Cristina Neagu pe 25 februarie, iar aceasta susține că cea mai bună jucătoare de handbal din lume a cerut un salariu de 20-21.000 de euro pe lună, iar CSM București îi poate oferi 17.500, exact cât încasează în acest moment.

”Au fost mai multe discuţii în ultima perioadă. Cristina Neagu are acum un salariu de 17.500 de euro, iar impresarul ei cere o mărire la 20-21.000 de euro. Doamna Gabriela Szabo m-a informat despre asta. Cu tot respectul pentru performanţa ei şi pentru valoarea ei, dar noi nu ne permitem să oferim mai mult decât salariul existent. I-am făcut o ofertă de a menţine salariul de până acum”, declara Gabriela Firea la Digi Sport.