Sport

Cristina Neagu, prima reacţie după accidentarea de la Euro: “Mă încearcă multe gânduri şi sentimente!”

13.12.2018 | 12:20
Cristina Neagu prima reactie dupa accidentarea de la Euro Ma incearca multe ganduri si sentimente

Cristina Neagu a suferit o accidentare gravă în meciul cu Ungaria, pierdut de tricolore cu 29-31, la Campionatul European de handbal. Interul stânga al naţionalei a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la piciorul drept şi va sta pe bară tot acest sezon. În ciuda înfrângerii, România s-a calificat în semifinalele competiţiei, însă fără Cristina Neagu.

Cea mai mare jucătoare de handbal a planetei a avut prima reacţie după accidentarea horror, pe o reţea de socializare: “Dragilor, vă mulțumesc pentru mesaje și susținere. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat: ruptură de ligament încrucișat anterior. Mă încearcă multe gânduri și sentimente, dar tot ce pot să fac e să merg înainte. Rămân alături de fete până la final și visul meu continuă prin ele!”

Dragilor, vă mulțumesc pentru mesaje și susținere. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am…

Gepostet von Cristina Neagu am Donnerstag, 13. Dezember 2018

Cristina Neagu, prima reacţie! Va fi alături de jucătoare în meciul cu Rusia

România joacă vineri, de la ora 18:30, împotriva Rusiei, în prima semifinală de la Campionatul European de handbal. Fără Cristina Neagu va fi foarte greu ca România să se impună în această confruntare, Cristina fiind în acest moment pe locul doi în clasamentul celor mai bune marcatoare de la Euro, cu 44 de goluri înscrise. Bookmakerii nu ne dau şanse la trofeu, România având cea mai mare cotă ca să se impună în Franţa, 12.00.

Selecţionerul Ambros Martin a răbufnit la finalul meciului cu Ungaria, la adresa EHF, care a programat două meciuri (cu Spania şi Ungaria) în zile consecutive:”Ar trebui ca EHF să se gândească şi la jucătoare. Nu e neapărat vorba de ce a păţit Cristina Neagu astăzi. Este păcat ca aşa ceva să se întâmple. Să jucăm două meciuri decisive la rând, înaintea semifinalei. Nu este posibil! Distrug inima jucătarelor, distrug tot ce contează în acest sport. Vă rog, faceţi ceva! Nu vă mai gândiţi doar la voi!”, a declarat antrenorul spaniol.