ADVERTISEMENT
Sport

Cristina Neagu, prima reacție după revenirea pe teren: ”Lucrurile nu au mers așa cum aș fi vrut”. VIDEO

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 04.11.2019 | 08:04
Cristina Neagu, prima reacție după revenirea pe teren: ”Lucrurile nu au mers așa cum aș fi vrut”. VIDEO
Cristina Neagu a oferit prima reacție după revenirea pe teren la meciul Perla Lubin - CSM București din Liga Campionilor

Jucătoarea echipei de handbal feminin CSM București, Cristina Neagu, a oferit prima reacție după revenirea pe teren la meciul cu Perla Lubin din Liga Campionilor. Interul stânga a lipsit de pe teren mai bine de zece luni, după ruptura de ligament încrucişat anterior la genunchi suferită la Campionatul European din decembrie 2018.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu, prima reacție după revenirea pe teren: ”Este o zi specială pentru mine”

”Sunt foarte fericită, este o zi specială pentru mine, m-am reîntors după aproape zece luni de la operația suferită. A fost o perioadă foarte dificilă pentru mine, am avut multe probleme cu genunchiul, lucrurile nu au mers așa cum aș fi vrut. Să joc aici primele minute înseamnă mult pentru mine, nu-mi rămâne decât să sper că totul va fi OK, că genunchiul meu va fi bine mâine, să pot să joc în următoarele meciuri în Liga Națională și Liga Campionilor. Per total, sunt foarte muțumită!”, a fost reacția Cristinei Neagu după revenirea pe teren.

La rândul său, antrenorul formației CSM București, Adrian Vasile, este încântat de întoarcerea celei mai bune handbaliste a României: ”Suntem fericiți cu performanța noastră, poate nu am fost concentrați la aceeași intensitate timp de 60 de minute, dar cel mai important lucru este faptul că o avem din nou pe Cristina Neagu în teren”.

ADVERTISEMENT

Gepostet von MKS Lublin am Sonntag, 3. November 2019

Neagu a marcat 4 goluri la primul mmeci după accidentare

Cristina Neagu a jucat 24 de minute și a marcat patru goluri în meciul Perla Lubin – CSM București 19-28 și a pus umărul la calificarea ”tigroaicelor” în grupele principale ale Ligii Campionilor. Handbalista este departe de a fi la capacitate maximă şi cea mai importantă întrebare este dacă ea va putea juca la Campionatul Mondial din luna decembrie. FANATIK a aflat că Neagu are şanse uriaşe să meargă în Japonia, chiar dacă nu va putea evolua la cea mai mare intensitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1