Sport

Cristina Neagu rămâne la CSM București! Anunțul oficial al directorului general

28.03.2019 | 12:13
Cristina Neagu ramane la CSM Bucuresti Anuntul oficial al directorului general

Cea mai bună handbalistă a momentului Cristina Neagu va rămâne la CSM București și din sezonul viitor. Interul stânga care s-a accidentat foarte grav la echipa națională în timpul Campionatului European de la finalul anului trecut și nu a mai jucat de atunci mai are contract doar până în vară cu gruparea din Capitală, iar în ulotima perioadă au existat câteva divergențe cu privire la prelungirea înțelegerii.

Cristina Neagu rămâne la CSM București: ”Avem acordul de principiu”

”Avem acordul de principiu al Cristinei. Vom veni cu toate detaliile de contract zilele următoare şi probabil va fi şi o conferinţă de presă în care să facem anunţul. Ea îşi doreşte foarte tare să rămână la noi. Nu pot spune dacă a avut oferte din străinătate, asta poate spune impresarul”, a declarat Gabriela Szabo cu privire la rămânerea handbalistei Cristina Neagu la CSM București.

”Mă bucur că-şi doreşte să joace pentru iubitorii handbalului din România. Îmi doresc ca şi cei care performează în străinătate să vină în România. Să ştiţi că fac mari eforturi ca să aducem acasă jucătoarele, să le avem aici, să le pregătim pentru Tokyo 2020”, a mai spus fosta mare atletă, care acum este director general la CSM București, pentru prosport.ro.

Cristina Neagu aruncă la poartă în meciul CSM București - Ferencvaros din Champiosn League
Cristina Neagu aruncă la poartă în meciul CSM București – Ferencvaros din Champiosn League

”E ca Messi pentru Barcelona sau Ronaldo pentru Juventus”

Gabriela Szabo a vorbit și despre lovitura de marketing pe care CSM București o dă prin faptul că va reuși să o păstreze pe Cristina Neagu: ”E foarte important şi ca marketing. Ce înseamnă Messi pentru Barcelona sau Cristiano Ronaldo pentru Juventus, aşa e şi Cristina pentru noi. E votată ca fiind cea mai bună jucătoare a lumii. Să ai un asemenea sportiv, extrem de valoros, e o mare bucurie pentru noi”.

În urmă cu zece zile, Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare din lume în 2018. Interul stânga al naționalei devine prima handbalistă care primește pentru a patra oară în carieră premiul. De remarcat că Neagu a mai câștigat acest titlu în 2010, 2015 și 2016. Acum o lună, primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunța că CSM București nu are cum să-i ofere jucătoarei un contract mărit.