Carousel hot news

Cristina Neagu a revenit după opt luni de pauză

Handbalista Cristina Neagu a revenit pe teren la noua ei echipă, Buducnost Podgorica, după opt luni de pauză, asta din cauza operaţiei de ligamente încrucişate la genunchi. Cristina Neagu a...
27.09.2013 | 14:07
Cristina Neagu a revenit după opt luni de pauză

Handbalista Cristina Neagu a revenit pe teren la noua ei echipă, Buducnost Podgorica, după opt luni de pauză, asta din cauza operaţiei de ligamente încrucişate la genunchi. Cristina Neagu a fost jucătoare a Oltchimului, dar şi componentă a naţionalei României. Ghinionul carierei ei a început în anul 2011. A fost operată la umăr, în Statele Unite, şi a revenit pe teren abia în octombrie 2012.

La finalul lunii ianuarie a acestui an s-a accidentat grav la genunchi şi a fost operată de ligamente încrucişate în Belgia. 2013 a fost un an greu pentru sportivă, principala sa activitate fiind recuperarea. Odată cu venirea verii, românca a semnat cu campioana Muntenegrului, Buducnost Podgorica, cîştigătoarea Ligii Campionilor în 2012.

Cristina Neagu a intrat în teren joi seara, marcînd şi trei goluri pentru Buducnost, în victoria cu 24-20 (13-6), cu Vardar Skopje, Macedonia, din Liga Regională. O altă fostă jucătoare a Oltchimului, Alison Pineau, a evoluat la Vardar.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri