Cristina Neagu, sancţionată de Comisia de Disciplină a FRH. “Comentarii jignitoare!”

Iuliana Spirache   
in Sporturi
28/03/2018, 18:05
Cristina Neagu, sancţionată de Comisia de Disciplină a FRH. “Comentarii jignitoare!”

Handbalista de la CSM Bucureşti a fost amendată cu 500 de lei de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal pentru comentarii jignitoare la adresa arbitrilor din meciul cu SCM Craiova, din etapa XIX a Ligii Naţionale, anunţă telekomsport.

CSM Bucureşti a fost învinsă de SCM Craiova într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii Naţionale, pe 7 martie, scor 21-23, iar în urma înfrângerii, Cristina Neagu a avut o reacţie nervoasă la adresa arbitrilor Diana Florescu – Anamaria Stoia, afirmaţiile căpitanului naţionalei fiind considerate jignitoare de către comisiile de la FRH.

Cristina Neagu a fost chemată să dea explicaţii

Astfel, FRH a anunţat miercuri, decizia Comisiei, după ce pe 20 martie i s-a cerut Cristinei Neagu un punct de vedere în ceea ce priveşte afirmaţiile ei. ”În legătură cu jocul dintre echipele SCM Craiova şi CSM Bucuresti, LNF, disputat în data de 07.03.2018 la Craiova, Comisia văzând şi punctul de vedere al sportivei Cristina Neagu (CSM Bucureşti) şi făcând aplicarea la art. 18 lit. c (circumstanţe atenuante) hotărăşte: sancţionarea sportivei Cristina Neagu (CSM Bucureşti) cu penalitate de 500 lei, conf. art. 37.2, lit a, pentru jignirea oficialilor (arbitrii) jocului. Termen de achitare 6.04.2018”.

Închide ×