Sport

Cristina Neagu, șanse mari să continue la CSM București! Ce jucătoare pleacă la finalul sezonului și ce se întâmplă cu Andrea Lekic. Anunţul lui Adi Vasile. EXCLUSIV

22.01.2020 | 14:00
Cristina Neagu sanse mari sa continue la CSM Bucuresti Ce jucatoare pleaca la finalul sezonului si ce se intampla cu Andrea Lekic Anuntul lui Adi Vasile EXCLUSIV
Cristina Neagu, șanse mari să continue la CSM București! Ce jucătoare pleacă la finalul sezonului și ce se întâmplă cu Andrea Lekic. Anunţul lui Adi Vasile. FOTO: Adrian Vasile si Cristina Neagu discuta in meciul de handbal feminin dintre CSM Bucuresti si CS Gloria Bistrita Nasaud, contand pentru Liga Florilor, desfasurat in Sala Polivalenta-Ioan Kunst Ghermanescu din Bucuresti
ADVERTISEMENT

Situația de la CSM București începe să se îndrepte încet încet și jucătoarele au promisiuni ferme că restanțele se vor plăti. Oficialii clubului încep deja să creioneze strategia din sezonul viitor și veștile sunt foarte bune. Starul Cristina Neagu este la un pas să își prelungească înțelegerea cu CSM București, iar antrenorul Adi Vasile a vorbit pentru FANATIK despre mutările pe care le va face CSM-ul pentru sezonul viitor. 

Cristina Neagu, șanse mari să continue la CSM București! Curea şi Torstenson se retrag

Antrenorul celor de la CSM Bucureşti a vorbit despre prelungirea contractului cu Neagu: “Ceea ce apreciez foarte mult sunt eforturile întregii echipe de a avea o continuitate şi aici un mare merit îl are Vlad Enăchescu.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că sunt multe jucătoare care vor continua cu noi şi cel mai important este ca CSM Bucureşti să aibă continuitate şi să îşi păstreze cele mai bune jucătoare”, a spus Vasile pentru FANATIK.

Tehnicianul vicecampioanei a declarat că la finalul sezonului, CSM București se va despărți de Iulia Curea și Linnea Torstenson, cele două handbaliste anunțând că va fi ultimul lor sezon din carieră pe parchet:

ADVERTISEMENT

“Nu vom face prea multe transferuri, vom încerca să păstrăm nucleul de jucătoare, însă va trebui să căutăm înlocuitoare pentru Curea şi Torstenson care se vor retrage la finalul sezonului”

Andrea Lekic, ofertă de la Buducnost: “Trebuie să fim conştienţă că există şi oferte pentru jucătoarele de valoare!”

FANATIK a anunţat că Andrea Lekic este aproape de a semna cu Buducnost Podgorica, iar antrenorul celor de la CSM Bucureşti a confirmat interesul unor echipe pentru “tigroaice”: “Trebuie să fim conştienţi că în momentul în care ai atâtea jucătoare de valoare în lot există şi oferte de la alte echipe.

ADVERTISEMENT

Însă, nu pot să ştiu ce se va întâmpla în vară, pot doar să vă spun că şi CSM Bucureşti e pregătită să îşi păstreze jucătoarele de valoare”, a declarat Adi Vasile pentru FANATIK.

CSM Bucureşti este calificată în grupele principale ale EHF Champions League, însă obiectivele pentru acest an sunt importante la club: câştigarea titlului în Liga Naţională şi calificarea în Final Four-ul de la Budapesta.

ADVERTISEMENT

“Tigroaicele” au nevoie de un parcurs perfect, în condiţiile în care pornesc în grupele principale cu 3 puncte, pe locul 5. CSM-ul trebuie să obţină cât mai multe puncte împotriva lui Metz, Ferencvaros şi Vipers pentru a obţine un loc cât mai bun pentru sferturile de finală.

  • 17.500 de euro este salariul lunar al Cristinei Neagu la CSM Bucureşti
  • 11 milioane de euro este bugetul anual al clubului CSM Bucureşti

 

 

ADVERTISEMENT