Cristina Neagu sare la gâtul arbitrilor: “Au favorizat echipa gazdă”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
15/04/2018, 19:53
Cristina Neagu sare la gâtul arbitrilor: “Au favorizat echipa gazdă”

Bucureştencele merg în Final Four-ul Ligii Campionilor datorită victoriei din tur, 34-21. Cristina Neagu spune că CSM Bucureşti mai are multe de pus la punct înainte de a merge la Budapesta:

“Am intrat cu handicap de 5 goluri la pauză , am vorbit la vestiar să fim liniştite, concentrate. Nu m-am temut, avem mai multă experienţă şi mai multă valoare. Şi arbitrajul a fost cum a fost şi nu ne-am putut face jocul. Am avut parte de un arbitraj extrem de ostil. A favorizat echipa gazdă din primul moment al meciului Arbitrul mi-a spus din primul minut că dacă mai ating pivotul îmi dă eliminare. Mai avem multe de pus la punct, şi la Budapesta jucăm pe teren ostil. 

Cristina Neagu, după calificarea în Final Four: “Va fi echilibrat”

Trebui să jucăm mult mai bine dacă vrem să jucăm pentru trofeu. Nu am nicio preferinţă, va fi un Final Four foarte echilibrat. Contează foarte mult forma din ziua semifinalei, să ai şi un pic de noroc. Mai avem o lunp, e clar că avem de analizat, ne vom pregăti mai bine pentru că vrem să mergem la Budapesta cu şanse la trofeul Ligii Campionilor”, a spus Cristina Neagu la finalul partidei.

Închide ×