Sport

Cristina Neagu, scoasă cu targa de pe teren în meciul Ungaria – România și dusă de urgență la spital. Informații de ultima oră

12.12.2018 | 22:11
Cristina Neagu scoasa cu targa de pe teren in meciul Ungaria  Romania si dusa de urgenta la spital Informatii de ultima ora

UPDATE ora 22:05. Ultimele informaţii sunt că jucătoarea va efectua mâine dimineaţă un RMN, înaintea ca prima reprezentativă să plece la Paris. Abia mâine, după acest control, va fi dat un verdict final.

Cristina Neagu a fost accidentată în minutul 52 al partidei Ungaria – România, la scorul de 27-26. Handbalista româncă a călcat strâmb după un contact cu o adversară și s-a prăbușit la podea. Echipa medicală a intervenit de urgență pentru a-i acorda îngrijiri. Din păcate, Cristina nu a mai putut continua meciul, a fost scoasă cu targa de pe teren și dusă la ambulanță.

În tot acest timp, Melinda Geiger plângea pe banca tehnică. Arbitrii partidei nu au dat nicio sancțiune după ce au analizat faza. Cristina Neagu a fost transportată de urgență la spital pentru investigații amănunțite. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Cristina Neagu s-a accidentat și a fost transportată la spital

Pe chipul Cristinei Neagu s-a putut citi durerea cât timp a stat întinsă pe teren. Jucătoarea CSM-ului a început să plângă în momentul în care medicii i-au aplicat imediat o pungă cu gheață pe piciorul lovit. În cele din urmă, Ungaria s-a impus cu scorul de 31-29.