Sport

Cristina Neagu se ia la întrecere cu fotbaliștii: „Îmi spuneți voi dacă mi-a ieșit!”. VIDEO

19.03.2020 | 21:06
Cristina Neagu se ia la intrecere cu fotbalistii Imi spuneti voi daca mia iesit VIDEO
ADVERTISEMENT

Cristina Neagu a acceptat challenge-ul momentului și a jonglat cu hârtia igienică, mai bine decât mulți fotbaliști și a postat filmulețul pe rețelele de socializare.

Cristina Neagu se ia la întrecere cu fotbaliștii

Cristina Neagu a acceptat provocarea „#StayAtHomeChallenge” și a jonglat cu hârtia igienică, după care a postat filmulețul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Am tot dat de challenge-ul acesta pe internet și am zis să încerc și eu. Îmi spuneți voi dacă mi-a ieșit!”, a fost mesajul Cristinei Neagu.

Am tot dat de challenge-ul acesta pe internet, și am zis să încerc si eu. Îmi spuneți voi dacă mi-a ieșit!? #CN8 @redbullro

Posted by Cristina Neagu on Thursday, March 19, 2020

Mattia Montini a făcut același challenge

Mattia Montini, atacantul lui Dinamo, a făcut același challenge, iar la final și-a provocat colegii de echipă să-l imite: 

ADVERTISEMENT

„Să donați! Mulțumesc Roberto pentru că m-ai nominalizat.

Îl nominalizez mai departe pe amicul meu jucăus Diego Fabbrini, pe Riccardo Piscitelli, tu poți să o faci și cu mâinile ca să îți iasă, și pe „hermanito” (n.r. frățiorul) Joshua Perez. Băieți, să donați, e important!”, a spus Montini în clipul video.

Mattia Montini a recunoscut că nu a apucat să-și întâlnească noul antrenor: „Încă nu m-am întâlnit cu noul antrenor, cu Adrian Mihalcea, din cauza acestei situaţii legate de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Luni trebuia să mergem la antrenamente, dar s-a mai amânat. Până atunci, citesc, fac exerciţii acasă”.

„Vorbesc des cu familia mea, ei sunt bine, stau închiși în casă. Din ce știu, de luni vom face antrenamente la Dinamo, dacă nu se va lua o decizie din partea Ligii sau a Federației să rămânem toți în casă.

ADVERTISEMENT

Este evident că sunt îngrijorat de situația familiei mele, se află într-o zonă roșie, este normal să fiu puțin speriat, mai ales pentru bunicii mei.

Mă antrenez acasă, cu un antrenor personal, vorbim prin Skype, încerc să mă mențin într-o formă cât mai bună, încerc să-mi păstrez dieta vegană.”, a mai spus atacantul italian.

  • 850.000 de euro este cota de piață a lui Mattia Montini, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT