Sport

Cristina Neagu se pregătește pentru revenirea după accidentare la baza FCSB-ului! VIDEO

26.07.2019 | 15:47
Cristina Neagu se pregateste pentru revenirea dupa accidentare la baza FCSBului VIDEO

Căpitanul echipei naționale de handbal feminin, Cristina Neagu, este pe ultima sută de metri în ceea ce privește recuperea după accidentarea gravă suferită în luna decembrie a anului trecut. Sportiva se antreneză în aceste zile în baza FCSB-ului din Berceni. Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior în timpul partidei România – Ungaria, din cadrul Campionatului European din Franța, unde naționala noastră a ajuns în semifinale.

Cristina Neagu se pregătește pentru revenire la baza FCSB-ului!

În aceste zile, Cristina Neagu pare că este foarte aproape de revenirea pe teren. Jucătoarea de handbal a postat vineri pe rețelele personale de socializare un videoclip în care este surprinsă făcând alergări ușoare, într-unul dintre terenurile de la baza de pregătire a FCSB-ului din Berceni. Neagu este așteptată să revină pe teren pentru CSM București odată cu startul noului sezon din Liga Națională de handbal, care va debuta pe 31 august. După accidentarea suferită în timpul meciului România – Ungaria, de la Campionatul European din Franța, partidă pierdută de “tricolore”, cu 29-31, Neagu s-a operat la genunchiul accident, în Belgia. Sportiva s-a declarat optimistă în privința recuperii, considerându-se pregătită pentru etapele care urmează.

Operaţia în sine nu a fost foarte grea, dar primele zile au fost destul de grele şi doar cine a trecut prin asta poate să înţeleagă ce se întâmplă. Cu siguranţă de acum încolo toată concentrarea mea va fi pe recuperare. Vor fi şi momente grele, măcar ştiu încotro mă îndrept. Sunt şi momente grele, sunt şi dureri, dar fac parte din acest proces. Eu sunt pregătită psihic să înfrunt tot ceea ce urmează. Sunt fericită că am scăpat de ceea ce era foarte greu, operaţia, şi abia aştept să mă ocup de recuperare.”, a declarat Neagu după operație.

VEZI VIDEO CU RECUPERAREA CRISTINEI NEAGU

Cea mai bună handbalistă din lume de patru ori

Cristina Neagu a fost declarată cea mai bună handbalistă a lumii de patru ori, un record în această disciplină. Neagu a primit distincția din partea EHF în 2010, 2015, 2016 și 2018. Mai mult, sportiva a câștigat și Liga Campionilor o dată, în 2015, în momentul în care evolua la echipa muntenegreană Buducnost.

  • 2006 este anul în care Cristina Neagu a devenit jucătoare de handbal profesionistă
  • Naționala de handbal feminin a obținut locul trei la Campionatul Mondial din 2015, cu Cristina Neagu pe teren