Sport

Cristina Neagu se recuperează alături de jucătorii de la FCSB! A acceptat propunerea lui MM Stoica

19.12.2018 | 16:08
Cristina Neagu se recupereaza alaturi de jucatorii de la FCSB A acceptat propunerea lui MM Stoica

Handbalista formației CSM București, Cristina Neagu, se recuperează alături de fotbaliștii de la FCSB. Interul stânga al echipei CSM București se pare că a acceptat invitația directorului sportiv al vicecampioanei Ligii 1 Betano, Mihai Stoica, de a face recuperarea la baza sportivă de la Berceni.

Cristina Neagu a suferit o accidentare extrem de gravă în meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial de handbal feminin, iar rezonanța magnetică a relevat faptul că a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept și va fi nevoită să se opereze și va sta în afara terenului cel puțin șase luni.

Cristina Neagu se recuperează alături de jucătorii de la FCSB

În urmă cu aproximativ o săptămână Mihai Stoica a invitat-o pe Cristina Neagu să se recupereze la baza sportivă de la Berceni a clubului FCSB și a asigurat-o pe handbalistă că va avea parte de cele mai bune condiții. “Avem cele mai bune condiţii de recuperare din România şi un staff medical de excepţie. Prin urmare, îi stăm la dispoziţie oricând cu dragoste şi admiraţie Cristinei Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii. Vrem doar o invitaţie la primul meci pe care-l va juca. Doar că ne place handbalul şi vrem să fim prezenţi cât mai repede”, a scris Meme Stoica pe pagina oficială de Facebook.

Căpitanul naționalei de handbal feminin a României se pare că a acceptat invitația, de vreme ce s-a pozat alături de fotbaliștii Mihai Bălașa, Raul Rusescu, Florin Tănase, Harlem Gnohere, dar și de medicul Flavian Arămitu. Fotografia a fost urcat pe contul de Instagram de Florin Tănase, care a scris ”Însănătoșire grabnică, Cristina!!!”.

Mihai Bălașa, Raul Rusescu, Florin Tănase, Flavian Arămitu, Cristina Neagu și Harlem Gnohere s-au fotgrafiat la baza de la Berceni a clubului FCSB
Mihai Bălașa, Raul Rusescu, Florin Tănase, Flavian Arămitu, Cristina Neagu și Harlem Gnohere s-au fotgrafiat la baza de la Berceni a clubului FCSB

Clubul CSM București a anunțat că va cere Federației Române de Handbal să susțină financiar operația și recuperarea handbalistei, iar Federației Europene de Handbal îi va cere să acopere salariul Cristinei Neagu până la revenirea pe teren. Pe de altă parte, oficialii campioanei doresc prelungirea contractului cu Neagu care expiră în vară.