Sport

Cristina Neagu se relaxează la plajă şi îşi pregăteşte revenirea la CSM Bucureşti: “Trăieşte, râzi şi bucură-te!” Foto

17.06.2019 | 09:41
Cristina Neagu se relaxeaza la plaja si isi pregateste revenirea la CSM Bucuresti Traieste razi si bucurate Foto

Cristina Neagu se relaxează la plajă după un sezon complicat şi îşi pregăteşte revenirea la CSM Bucureşti. Handbalista de 30 de ani nu a mai jucat din luna decembrie, când a suferit o accidentare gravă la Campionatul European din Franţa, dar este pregătită să revină în sală, însă până atunci a decis să meargă într-o vacanţă exotică.

Cristina Neagu se relaxează la plajă şi îşi pregăteşte revenirea la CSM Bucureşti: “Locul meu favorit”

Înainte să revină în tricoul lui CSM Bucureşti, Cristina Neagu se relaxează departe de agitaţia de pe plajele din Europa. Vedeta vicecampioanei României îi ţine la curent pe fanii ei de pe contul personal de Instagram şi a postat aproape zilnic câte o fotografie din vacanţă.

“Dacă nu eşti desculţ, înseamnă că eşti prea îmbrăcat”, “Trăieşte, râzi, relaxează-te şi bucură-te de un apus ca acesta”sau “Locul meu favorit pentru vacanţă este orice loc lângă Ocean”, sunt câteva dintre mesajele care au însoţit imaginile din vacanţa Cristinei Neagu. VEZI SUS ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI.

Cristina Neagu se relaxează la plajă şi îşi pregăteşte revenirea la CSM Bucureşti
Cristina Neagu se relaxează la plajă şi îşi pregăteşte revenirea la CSM Bucureşti

Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucureşti

La finalul lunii mai, Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului cu CSM Bucureşti. Chiar dacă a terminat pe locul doi în Liga Florilor, vicecampioana României ar putea să joace şi în sezonul 2019-20 în EHF Champions League, singura condiţie fiind obţinerea unui wildcard din partea Federaţiei Europene de Handbal. După ce a semnat prelungirea contractului, Cristina Neagu a postat un mesaj pe contul personal de Instagram.

“Vreau să vă anunț că astăzi am semnat prelungirea contractului cu CSM București pe încă un sezon. A fost o perioadă grea, în care am stat deoparte și m-a întristat să văd cum se tot discută doar despre salariul meu și mai puțin despre performanța unică pe care am reușit-o în handbalul mondial. Oameni care și-au dat cu părerea despre ce și cât merit, neavând idee ce înseamnă sportul de performanță, câtă muncă și câte sacrificii trebuie să faci pentru a ajunge în vârf și mai ales pentru a te menține acolo. Am decis să rămân pentru că iubesc să joc în țara în care m-am născut, în fața suporterilor români, și pentru că îmi doresc să îmi îndeplinesc visul, acela de a câstiga Liga Campionilor cu o echipă din România! A fost un sezon foarte greu, dar ne vom întoarce la anul și mai puternice”, le-a transmis Cristina Neagu fanilor lui CSM Bucureşti.