Sport

Cristina Neagu și colegele sale răsuflă ușurate: „Am veşti că vom primi salariile!”

10.07.2020 | 14:17
Cristina Neagu si colegele sale rasufla usurate Am vesti ca vom primi salariile
ADVERTISEMENT

CSM București se pregătește intens pentru următorul sezon, iar elevele lui Adi Vasile se antrenează pe „National Arena”, care le place de minune.

Totodată, Cristina Neagu a vorbit și despre restanțele salariale pe care ea împreună cu colegele sale le au încă din luna martie.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună handbalistă a lumii a vorbit și despre planurile de viitor pe care le are cu formația bucureșteană.

Cristina Neagu dă vestea mare colegelor de la CSM București în privința salariilor

Cristina Neagu a vorbit despre salariile pe care ea și colegele ei trebuie să le primească pe luna martie: „Avem veşti că vom primi salariile pe luna martie zilele acestea. Apoi vom primi şi acei bani din şomaj. Aşa că în curând vom fi la zi cu salariile”.

ADVERTISEMENT

Totodată, ea a vorbit și despre pregătirea pe „National Arena”: Au trecut câteva luni de când tot stăm acasă şi mult timp izolaţi, aşa că suntem fericiţi că am revenit la pregătire, chiar dacă nu ne putem antrena încă normal. Eu una sunt foarte bucuroasă că am reluat antrenamentele.

Încă de la juniori facem pregătire pe stadioane, deci nu este o problemă din punctul ăsta de vedere. Normal că ne-ar plăcea să facem antrenamente specifice în sală, pentru că astea ne lipsesc, însă deocamdată suntem mulţumiţi cu ceea ce avem, că putem alerga pe stadion şi putem merge la sala de forţă. Am văzut şi eu că numărul cazurilor de COVID-19 creşte zilnic, din păcate.

ADVERTISEMENT

Noi încercăm să ne protejăm cât putem de mult. Nu ştiu dacă teamă e cel mai potrivit cuvânt, pentru că suntem la pregătire şi ne bucurăm de faptul că suntem din nou împreună”.

Ce spune despre retragerea Iuliei Curea

Iulia Curea a decis să se retragă din postura de jucătoare, iar Cristina Neagu o felicită pentru alegerea făcută, deși știe că golul lăsat de aceasta va fi mai greu de umplut în următorul sezon: Nu cred că o să fie ciudat cu ea… suntem abia la început. Iulia a fost întotdeauna o jucătoare respectată şi cu siguranţă aşa va fi şi ca antrenor.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere trebuie să-i acordăm acest respect, pentru că nu mai e jucătoare, face parte din staff.

Aşa că o respectăm, nu e niciun fel de problemă. Mă bucur că ea că va continua la club, pentru că ea a fost de la început aici, de când s-a format această echipă, aşa că merita să continue

ADVERTISEMENT